Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide keď mám podprdu,tak nie,ale bez podprdy trošku hej,teda ja si to vidím manžel vravi,že to si nikto nevšimne a že sa moc pozorujem:-(

adelaide

ahojte
maria prave som chcelapisat..ja som potvrdila predstav si vcera!!!
volala som so sestrickou zuzkou a este ze tyzdenpredmam zavolat a potvrdit ze som zdrava..
a v siklienketo iste co ty...zapisali si...a ze peniaze az vjanuari..
ale ja uz by som ich najradsejposlala..aj tak budem mat na ucte takyyy minus..ze som nervozna z tohouz teraz..a 400eur mi este chyba uz na operaciu..ale pozicam si...
takze sa vytesujem..
babenky co mate kazde ine..verte ze to chce cas! ja tiez chcem ich mat hned krasne dokonale..aleasi to nejde..a su stastne tie baby co to tak maju..
ale spomente si ake ste mali predtym..takpotesi zas nie? zuzkas ako to myslius ze ked mas tricko tak v sekolte vidno asymetriu alebo ako..
jaj tak uz by sombola rada vo vasom stadiu...stale sa bojim ze cobude..ako to zvladnem s detmi..
sle nejak hadam bude...

zuzkas

ahoj maria.veru vypekám,ale pri malom mi to strašne dlho trvá,lebo vkuse niečo chce.včera som aj ja zažila šóru v obchode a to ešte nebol koniec.pobehala som celé sídlisko a nikde nebolo voľné na parkovanie.po nejakej pol hodke som to vzdala,postavila som sa pred 2 susedové autá a len čo som sa vyzula,tak mi muž vraví že sa akurát uvolnilo,nech letím dole.bývame na 7.poschodí,ale ja som bola asi za 5 sekund dole:-)
flow aj to mám tak,že to je vidieť aj na dekolte keď nemám podprdu.tebe to nevadí?ja keď mám podprdu,tak si vkuse ťahám pravé ramienko vyššie,lebo mi stále klesá.no uvidím časom,ale ja som už 9 týždňov po.

martinka54

janka
bola som operovana v snope. povodne som mala opku mat v pondelok, ale presunul ma na piatok. lebo na pondelok mal mat tusim 2 ak nie 3 kocky, lenze moja opka trvala 3 a pol hodiny, tak asi preto.

Flow333

Zuzkas

ani moje niesu rovnaké. Buď kludna. Ľavý dekolt mám vyššie. Ale v podpire sú ok keď sa pravý vytlačí. Podľa mna ešte to chce čas.

Inak môžem už robiť všetko, nosiť hoc akú podpirku tak som happy

maria1113

čaute baby, tak ja som dneska potvrdila termín opky. Už som si objednala aj impl. a peniaze pošlem až v polovici januára, skôr netreba. Radila som sa aj so sestričkou ohľadom menzesu, lebo mi to nebude dobre vychádzať v januári a povedala, že domov ma nepošlú keď ho budem mať, ale lepšie je, keď už ho budem mať počas opky, ako keby som ho mala dostať na druhý deň. Neviem, či si dať tie tabletky na oddialenie. Ak ste ich niektorá brala pred opkou , prosím o informáciu, že ako dlho sa užívajú tie tabl. Viem, že pred tým, ako mám dostať asi dva dni, ale potom koľko ich musím vybrať, keď mám termín 25.1, to ich budem musieť užívať aj po opke?

Zuzkas ahoj, tak už vypekáš? Ja som dneska začala, včera som si odstála dve hodiny v rade, bola som na nákupe, to bolo hrozné čakanie.

zuzkas

čaute baby.aj ja som sa už s novými prskami vzžila a som spokojná a j s veľkosťou.menšie by by boli malé,ale väčšie mi už netreba.aj keby som šla na výmenu z nejakého dôvodu,tak by som dala 350 ako mám teraz.ako ste už niektoré písali,že v retro pod mikčou sú nenápadné,ale keď dám podprdu polovičku,tak sú super a s pužapkou ani nehovorím.manžel je z nich nadšeny a to hlavne večer keď ich vidí v plnej kráse:-),ale ja mám aj tak stále pocit a nielen pocit že niesu úpne rovnaké.pravé mám trošku nižšie a do strany:-(.v podprde to vidno nieje,ale stačí že ja o tom viem:-(