Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

len keď dlhšie chodím alebo upratujem ma bolí dosť chrbat..inak už nebolí nič, teraz v sobotu bude 7 týždňov od op. a ja stále nosím tú retro podprdu, hlavne v noci, neviem ešte bez nej spať, je mi v nej dobre, aj cez deň si ju dávam.

lola 19

ahojte baby, aj mne po piatom týždni idú prska k sebe, normálne ich spojím. a tiež už sú makkšie. aj keď v noci spím na boku, tak ich mám uplne pri sebe.

malachi

baby :) no pekne vy vsetky vypekate, ja tiez...len ja mam taky zvlastny styl, ze si recepty sama vymyslam a potom to tak vyzera :) ale aspon su presne podla mojej chuti...
no ale cokolada, kokos a spol. su po celom byte!
zuzka to fakt su take makke?ja som veru 6.tyzden a su este stale tvrde riadne,spolu by som ich nedala,jedine keby ich vydrapim a mam ich riadne daleko od seba...
lenkea
tak ako podarilo sa soferovat?mne to prvykrat islo hrozne,najhorsie boli 90stupnove krizovatky,to kto ma videl sa musel smiat ako sa s volantom trapim

kozicka

caute

kocky kedy vam zacali prska maknut? Ma vyse mesiaca od OP a stale su tvrde jak skala, uz mi to leze na nervy :-) Dakujem

adelaide

cau maria..cau gazdinky.-.no vy sa ciniiite....to u nas menej..napecene mi da dost mama..my budeme zas mat 3 druhy rybkkedze sme rybaci vsetci...ja este vecer darceky budem balit..este jedno okno umyjem..sa mi nechce...ale ten stromcek vyzera pritom spinavom okne tak cudne:o)

zuzkas

áno ja s dcérou budem mať rezne a muž s malým filé.ja som veľmi ľúbila ryby,najmä pstruhy ale raz mi tak ostala v krku kosť,že teraz mi je zle aj z pachu rýb.takže aj filé si muž sám robí.