Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

lenkea, je tam 30 tbl. , mám si to tak podľa seba brať, koľko budem potrebovať, tak si to tak naplánujem, aby som dostala menzes tak dva týždne pred opkou.

zuzkas

lenka neviem kedy boli úplne odpuchnuté,ale prvé 4 týždne podľa mňa určite i keď už pri konci len málo.teraz mám pocit že ich už aj sval pustil,takže išli trošku vystúpili.

zuzkas

ja som pri malom také jednoduchšie,takže linecké plnené lekvárom namočené v čokoláde a orechové rožky obalené v kokose.muž chce niečo rumové a ja chcem také cukrové perníčky pre deti čo sa dajú aj v obchode kúpiť,len neviem nájsť taký recept.všade sú len klasické perníčky a tieto majú byť také dvihnuté v strede.

zuzkas

lenka zatial moc nenosím.som skoro stále doma s malým,alebo idem len von v bunde,takže bujné poprsie nepotrebujem:-)
adelaide aj ty sa budeš za cvílku aj s máriou vytešovať:-),nech vám to rýchlo ubehne!

maria1113

ahoj zuzkas, ja som len griláž a čokoládové kolieska plnené krémom obalované v čokoláde a vanilkové rožky. Muž chce ešte metrový koláč. A ty čo si piekla?