Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

pespra, ja by som mala mať tiež 100cm obvod po opke pri 400ml, preto som sa ťa pýtala na miery.

Baby a tú pooperačnú podprdu nasadzujú kedy, ešte počas opky, alebo až keď je žena prebratá z narkózy?

pespra

pridavam sa :-) lenkea ma pravdu, odkedy som objavila toto forum, nakoplo ma to este viac a nenormalne sa tesim :-)))

lenkea

korki dovolim si tvrdit, ze maloktora nerozhodna zena, ktora nasla toto forum sa nakoniec rozhodla nedat si silikony...je to tu fakt nakazlivee

korki

lenkea, ja uz som tu spominala. ja o prskach snivam uz 10 rokov. mala som tesne pred opkou a zle predoperacne a potom sa to odkladalo a odkladalo, ale teraz uz to neodlozim.... takze ja uz sa len rozhodujem, ze kto mi to urobi, xixi... to znie dvozmyselne, ze... takze preto chcem vidiet fotky.
a presne ako pises, ja chcem take, ake mi odporuci doktor. kedze mam 30 rokov, vela priatelov a znamych, tak skor chcem take akurat, aby som sa nemusela vyhovarat na tabletky. ked bude treba schovam do trigovice a ked budem chciet, vystrcim... xixi

Flow333

Lenkea

uz sa zo mna manzel smeje. Ze uz vie kde tolko tukam. Ale ze mam smolu. Ze uz viac na opku nepojdem. Ale ja viem ze pojdem.

lenkea

korki, chod do toho, ja som mala pochybnosti este asi aj tri tyzdne pred op(a to som cakala 4mes), ale som rada, ze som necuvla, len si musis ujasnit,co od novych prs ocakavas a podla toho sa rozhodnut o velkosti.. napr ja mam nove prska napriklad v mikinke nenapadne, ale v obtiahnutom tricku ukazu velko. alebo ich chces mat velke za kazdych okolnosti..
flow, ja viem ze ste uchylacky, ved aj ja som :-)