Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

cayman

aj ked je to nechutne, napusti si vanu co najteplejsou vodou pustia sa ti potom sice silnejsie ale o to skor by mali skoncit. Ja to tak robim ked potrebujem aby mi skorej skoncili.

kozicka

cayman

musim ta trosku doplnit. Mentory mam aj ja bola som u Paliatku a platila som tak ako platite baby u Cervena. Je to asi vecou kazdeho lekara, niekto na tom vytrieskava viac, niekto menej. Vsetko otazka marze.

cayman

ja som dnes dostala menzes a v pondelok mam opku, uplne trpnem ci to nebude vadit...snad ich budem mat do vtedy slabe a neposlu ma domov

cayman

snickerska ale takto nemozes uvazovat, mentory su drahsie ako eurosilikony, preto sa u cervena plati menej. Bolo to tu 100x rozoberane. nechcem aby si si myslela, ze ostatni doktori si to davaju do vrecka. viac platime za znacku

adro03

maria1113
ahoj ja mam 390 gulate ,nagor.Som 3 den po op.uz je to ovela lepsie, ale stale to boli som stale na liekoch.Ale da sa to uz sa tesim ,ked prejdu bolesti.BABENKY DRZTE SA CO IDETE NA OP

snickerska

korki no to som aj ja zvedava ale zda sami vela 2800€ za prsia dufam že červen mi da lepšie cenovu ponuku.aj ked budem čakat vyše pol roka ...a u očenaša by som mohla ist hned o 2 tyždne na opku keby chcem