Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

solnicka, vela zien malo pochybnosti presne ako ty :-) napr. ja.. mne ale rozhodnut sa dost pomohlo to, ze som vela ludom narozpravala, ze sa chystam na operaciu. ide o to,ze som dost velky snilek a tarajko a vacsinou moje sny koncia v rovine chcela by som...:-!tak asi vsetci brali moje keci o silikonoch.. tak som ich vsetkych chcela presvedcit, ze dokazem aj konat, nie len kecat! :-)
neboj sa, smelo do toho! napr. dnes som bola v tescu spravit nakup, mala som obtiahnute tricko a chlapi aj zeny na mne isli oci nechat!fakt! kraaasny pocit :-)

solnicka

adro
juuuj presne...doteraz som sa tesila jak male decko a nejak som to neriesila...ale teraz...strasne sa bojim...mne sa moje prsia pacia uz teraz (teda kedysi sa mi pacili viac) a bojim ze to nebude dobre a co potom...a co ak budu obrovske a tvrde a neprirodzene atd...viem ze potom sa to uz neda vratit spat...zacinam sa bat...ci to naozaj potrebujem..nemam nikoho kto by ma podporoval orem tohto fora takze sa Vam vsetkym chcem podakovat!!! citam to tu kazdy den :)

snickerska

KORKI presne tak aj ja si ešte potrebujem niečo našetrit ale juuj na nove oblečko sa tešim aj ja .asi pred dvoma tyždnami som bola troška nakupovat a kupila som si fakt dobre tričko staaakym vystihom ...to už predpriprava hihi ...aj tak kvoly robote nemožem ist skor na operaciu ako v maji ...pracujem ako čašnička a až na leto mame menej roboty a teraz by ma nemal kto zastupit ...

korki

snikerska, jasne, aj ja sa rozhodujem trosku aj podla ceny. ved 2000 a 3000 je veeeeeelky rozdiel...mne to nevadi, ked si aj pockam... hoci by som isla aj zajtra uz...

a potrebujem si usetrit aj na kompletnu vymenu satnika a podprseniek... na to sa tesim najviac zo vsetkeho... xixi

cayman

lubs,ja ti ani neviem :))) ked mi doktor volal, povedala som mu, nech 450 ani neobjednava, takze po opke ti poviem. idem hned rano, takze o 11 vam uz pisem.

adro03

Solnicka

Niesi sama. Ja som mala operaciu v Pondelok a tiez som sa bala lem toho ako to bude po vyzerat. Dotoho prisli aj obavy z opky a nakoniec ci to bolo dobre rozhodnutie. Po opke bola len bolest a stavy zufalstva. Ale po prevaze ked som ich uvidela den po opke. Uz som sa upokojila. Ak ta bude operovat Dr.Cerven nemas sa coho obavat. Zistila som ze aj Dr.Trska ma peknu pracu. Nestresuj pred opkou.

solnicka

cavelko baby....termin mam 7 marca ak bude vsetko ok....cim viac sa to bliz tym viac sa zacinam bat :( nie operacie ako takej ale toho potom...ze ci budem spokojna ci sa mi to bude pacit, ci to nebude velke, ci mam do toho vobec ist...boze!!! a bojim sa aj toho ze co po tehotenstve...aj vy ste mali take stavy??? :))))