Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adro, ty si bola u dr. Ćerveňa, že? Prečo ti dal nagory, keď dáva väčšinou eurosil. , alebo si ich chcela ty?

adro03

bianca003
tak ty mas vacsie nez ja ,takze je to na tebe a moje keby aj boli este trochu vacsie nevadilo by mi to.ja si myslim ,ze s 390 to bude v pohode mne povedal,ze mam tri apolky.a su krasne premna aj kamosky co videli tak sa pacili im.a teba kto bude operovat?

adro03

BIANCA003
AHOJ NIE NEZDAJU SA MI VELKE A ESTE SU OPUCHNUTE SOM VELMI SPOKOJNA,ALE DO.MI PONUKOLAJ 420ALE TO UZ SA MI ZDALO VELA PODLA MNA SA NI C NEBOJ BUDE TO DOBRE.MOJE ROZMERYPRED OP BOLI POD PRSAMI76 A PRSIA 81 VYSKA 170 A VAHA 56KG.TTERAZ MAM MAT 9O PRSIA.ANO TO SOM JA ADRE03 UZ MAM FOTKY PRVI DEN PO OP,ALE AZ DNES ICH POSLEM DO GALERKY.

kozicka

lubs

mne robili tusim treti den menzesu sono. Ze prave mi nejak vtedy kramy museli vychadzat. Takze myslim ze je to v poriadku

Cheri39

ahoj cayman, aj mne vychádzal menzes dosť natesno s termínom opky, tak som sa bála, aby mi to nevyšlo presne cez opku, ale ked som sa na to pýtala sestričky, povedala, že aj keby vyšiel menzes cez opku, domov ma nepošlú, že zoperujú aj tak, len je to určitá záťaž navyše...
inak snickerska, k tým termínom u červeňa, dosť často sa stane, že sa im uvoľní termín, treba len pri konz. povedať, že chceš skôr... mňa si tiež poznačili, potom som tam asi 2x volala, aby na mňa nezabudli a 2 hodiny po druhom telefonáte mi volali, že sa uvoľnilo na 6.11., to bolo asi 3 týždne od konzultácie... pôvodne som mala ísť až 5.3.2011, aj zuzkas išla takto skôr...

bianca003

adro03
ahoj prosím ťa tá adre03 v galerke to si ty? Pýtam sa lebo ja idem tiež mat NAGOR len sa stale rozhodujem či 360 alebo 390,,nezdaju sa ti moc velke 390? Ďakujem.