Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

flow nechcem aby to vyznelo akoze ta "nechapem"...len taky iny uhol pohladu...ale ak sa rozhodnes jasne ze ta tu podporime

adelaide

caute
cheri:s tou nehodou ma to hrozne mrzi..normalne mi zle doslo..cize ty si soferovala ? ach jaj...mate kopec starosti urcite.aj auto..ruka..

flow ja mam take stavy ale verim ze ked sa aj po operacii sa mi budu zdat male(budu 400 vysoky ale ja nemam teraz nic) trak budem urcite vdacna ze som ok..ze prsia su ok..citlive..pekny tvar..ak toto vsetko bude, velkost nebudem aaaz tak riesit..vsak kup si super super push upku a vypadnu ti z tricka..
a mas aj dceru tusim ze..no nechcem ta tu moralizovat len aby si sa tolko na to nesustredila ..a tes sa ake ich mas, mas ich super

xexenka- diki za foto..mas presne moje buduce implantaty a myslim ze ti ich vlozil super!..tiez si nemala nic predtym tusim..nedas foto bez podprdy? daaaaj.

maria takk co ? :o) ja pojdem 10.1 sa objednat na predoperacne..a ty uz zachviiilku..uz skoro len 2 tyzdne..leti to ze ? juchuuu

maria1113

flow, nevedno ako zareaguje dr., keď mu povieš, že chceš takých 600ml, keď pri 460ml tvrdil, že budú vulgárne, čo samozrejme nie sú.

Flow333

Baby máte niektorá take stavy, že pred opkou ste sa báli, že prsia budú obrovské a predstavovali ste si samé seba s tou veľkosťou. A po opke sú iné. Menšie ako vaše predstavy?

Ja mám taký stav. Ako vždy si poviem že lepšie ako to bolo ale na to, že mi DR vravel aké to budú velike trosku vulgárne prsia, tak si to ani rodina počas sviatkov nevsimla. A to mám 460. Čo som si mala dať 600 aby to na mne trosku kricalo? Mám teraz stavy že čím skôr nasetrit a ísť pod skalpel znova.

maria1113

ahoj solnička, tak sa ti nakoniec podarilo vymeniť termín? A kam ideš do BB?

Ahoj Lucy, to by si mala teda čím skôr zavolať a objednať sa, možno sa ti ešte nejaký termnín na jeseň ujde, lebo baby písali, že termíny sú až na september, to je neuveriteľné. Ja tiež dlho čakám, konzultaciu som mala v septembri a 25.1 mám termín opky.

Lucy1990

Ahojte kocky :-)som tu nova, hadam ma medzi seba prijmete ;-) dlhsie si vas uz citavam a cakam na svoju chvilu ked aj ja budem odratavat dni do operacie :-D Zatial ale kojim, takze este minimalne pol roka musim pockat...Ach jaj :-( pred tehotenstvom som mala krasne prsia, 4ky ale pocas tehotenstva sa mi este zvacsili a teraz kojenim sa strasne vytahali, tak si hovorim, ze v tom pripade je lepsie byt plocha aspon nema co ovisnut...chcela by som ist na jesen 2011 ku dr. Cervenovi, ale co citam, tak to by som mala ist na konzultaciu cim skor, nech aj ten termin mam, len neviem ci mozem ist na konzultaciu uz teraz, s tym ze kojim, ale chcem si uz zajednat termin. A co sa tyka velkosti, ja by som chcela velke, kludne aj 500 ml :-D mne sa velke pacia a som na ne zvyknuta, mam 170 cm a 52 kg. Rada by som pozrela vasu galerku nech viem posudit ci netrepem nezmysly, mozem poslat moju foto aj teraz ked este nemaju ustaleny tvar aky bude pred operkou?