Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

bianca dik. no ja viem, ze v tej lokalke to neurobili asi dosledne. ale teraz ideme aj my na tu celkovu, tak uz to vraj nedorastie...

bianca003

korki
ahoj len som ti chcela povedať,že aj ja som bola s malou v auguste na nosných mandliach v BB v detskej fakultnej -nás robila pani dr.Somorová ale ide o to že to robia nejakou metodou že mandle nenarastu znovu a boli sme v celkovej anesteze.

korki

lubs, zuzkas, bavili ste sa o mandliach???
ak damy dovolia, tak trosku odskocim od temy.
aj nasa mala ma od leta vybratu nosnu mandlu, lebo chrapavala a byvala aj casto chorucka, ale po vybrati pokracuje v chorobach... dokonca zacala mat problemy s uskami a nakoniec jej jeden primar orl zistil, ze jej ta vybrata mandla dorastla. takze ideme znova dat vybrat. chudatko. inak, prvy krat to bolo len v lokalnej anestezii, teraz uz to budu robit v celkovej a dufam, ze poriadne a uz budeme mat pokoj. ved uz vyse mesiaca ju mame doma a tretie atb berie, co jej nezaberaju uz ani tie... hruza...