Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

baby, a ten dvojity prsnik (ci ako sa to spravne vola) sa moze urobit aj v pripade anatomickych implantatov alebo len pri okruhlych?

Moze sa stat pri anatomickych, ze to tam doktor nevlozi 100% spravne alebo sa sami otocia? a potom ake esteticke komplikacie mozu nastat?

Nela111

kleopatra4589

velmi pekna praca dr. Cervena :-) A v tych podprsenkach a trickach vyzeraju fakt dost velke. Ale zrejme aj preto, ze ty si velmi stihlucka. Jooj..ked sa pozeram na tvoje prsia, hned by som isla aj ja. Ale ty si mala aj svoj zaklad dost pekny (podla mna).

mondan

díííki za podporu....
práve som mu napísala a poslala zopár fotiek tak som zvedavá čo mi odpíše, ale poviem vám že mám väčší strach ako pred opkou..
martinka54
tak vidíš, že je to hrúza...len sa bojím že budem musieť za reopku platiť, lebo to by som už finančne absolútne nezvládla..dám hneď vedieť, keď mi napíše.

xexenka

Flow333

tak vcera som bola po 2 mes na kontrole u Dr.Červeňa a prva otazka: či sa mi zdaju male :))) (jasne ze hej) on to aj vedel, tak ale povedal ze tych 400 ml bol max. a ci rozmyslam o ďalšej operacii. tak som povedala, ze urcite, len este pockam, nehrniem sa do toho :) ale v bud. urcite ano...

ty to planujes cim skor?

baby chcem sa spytat, ako je to pri preventivke u gynekologa ked pozera prsia? neni tam ziaden problem a moze to robit ako pred tym, keď som nemala implantaty?

DAKUJEM

Lia86

Mondan,
Držím palceky,aby to dobre dopadlo. Doktor je zlatý, verím, že to dá da doporiadku a ty budeš s prskami moc spokojná;-)

korki

mondan, super, len mu napis. a drzime palce, nech to vsetko dobre dopadne a hlavne teda, keby ti to chcel opravit. ved si za to dala kopec penazi, tak nech su prska podla tvojich predstav...

martinka54

mondan
moja tak toto ti urcite z reklamuje, posli mu email s fotkami a uvidis, ze povie, ze to treba opravit.treba to riesit.

mondan

všetkým vám ďakujem...a áno silikón mám pod svalom..
barbora10,
presne ako som ti napísala je to horšie ako som si myslela...idem poslať mail dr.Trškovi aj so zopár fotkami a uvidím čo on nato..
držte prsty..uuuf, už teraz mám strach..

korki

mondan, aj ja by som urcite isla k doktorovi. ved mozno uzna "reklamaciu". za to, ze k nemu pojdes nic nedas... len aby si vedela...