Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

kleopatra

nadherne,nadherne a este raz nadhernééé!!!strasne sa mi pacia:)

nela

nemalo by sa take nieco stat.skuseny plasticky chirurg by ti nemal zle vlozit implantat,moze sa stat,ze vytvori maly priestor na implantat,ale u skuseneho doktora by sa to stat nemalo.skuseny chirurg ti vlozi bez problemov implantat aj cez pazuchu.

a este k tomu dvojitemu prsku.citala som,ze niekedy to nie je doktorova chyba.asi v polovici pripadov ani pri ovisnutejsich prsiach k tomu nedojde a polovica pacientiek je spokojna.ta druha polovica spokojna bohuzial nie je.jedna sa hlavne o to,ze niektori doktori sa za kazdu cenu snazia vlozit implantat pod sval i vo chvily,ked su uz prsia dost ovisnute.a niekedy sa to moze stat aj zenam po kojeni,teda napriklad aj mne i napriek tomu,ze mam prsia krasne a vporiadku.vtedy to tiez nie je doktorova chyba.

mondan

srdiecko drzim ti palceky,aby sa tvoj problem odstranil a mala si z prsiek uz iba radost!!!

Flow333

Xexenka.
Nie v najblizsej dobe reopka nie. Ved som Len 2 a pol mesiaca po opke. Prska sa menia. No nezvacsia sa ale vyformuju

zuzkas

korki hneď po operácii malého to bolo strašné,keď sa prebral z narkózy a on chudáčik nevedel ešte ani fúkať a všade bolo toľko krvi:-(,ale u nás to stálo zato!a svokru si nevšímaj,ako aj ty píšeš,tak určite by si nedala malinkej robiť len tak zle!aj mne už vyberali aj aj a len mi to umŕtvili.tá téma žiadne prsia to teda je riadna téma a teraz ešte čo založil ten chalan,že prečo ženy rieši stále prsia...,akože on by nechcel babu s peknými prsiami?

korki

teraz uz som len zvedava na ml, ze kolko mi navrhne. urcite budem za okruhliaky, ale neodvazujem si tipnut velkost... ale ked sa bude rozhodovat, medzi dvoma velkostami, tak jednoznacne, po skusenostiach uz prsatic budem vediet, ze tie vacsie...xixi

korki

maria, dik za podporu v teme ziadne prsia. ved to je otras, co tam niektori pisu. sa neda nereagovat...
a dik, ze si ma utvrdila v mojom nazore na ten rez. to len vdaka tomuto foru, som sa o tom dozvedela, ze to tak asi bude. bolo by velke prekvapenie, keby mi cerven navrhne inak.

korki

zuzkas, tak to ste si teda uzili. tak taketo az problemy moja mala nema. ale tie choroby, uz mi to lezie na nervy. teraz ma 3 atb behom mesiaca, co jej tie dvoje predtym nezabrali absolutne, uz je odolna voci nim... a tych krcnych sa ja veru bojim. ale nastastie nam krcne netreba vyberat. aj nasa mala tu nosnu mandlu velmi velku, ze 3,5 cm a to tiez mala dva roky aj volaco, ked jej ju vybrali prvy krat. ale zial, dorastla, tak ideme znovu, dufam, len ze jej to pomoze...
tak hlavne nech je malicky zdravucky uz aby mali efekt tie zakroky, na ktore sme sa dali ako mamy nahovorit.
inak strasne s tym bojujem so svokrou, ona je gyn. sestricka a ani pocut nechce, ze idem s malou na operaciu. ze naco, je to zasah a pod. a ze ci mi to nie je luto, ze ju vystavujem operaciam a pod. akokeby som to ja prosila tych doktorov, ze chcem. ale ja som nestudovala medicinu, tak sa riadim vo vsetkom doktormi a vzdy idem minimalne za dvomi, aby mi potvrdili, ci je alebo nie je to nutne...

takze moja operacia, zvacsenie, bude tiez tabu pre nu.

zuzkas

korki môjmu malému museli vybrať oboje v celkovej a.mal vkuse hlieny v stolici,/hnačky/v spánku mal apnoe pauzy,nevedel nám už ani papať len mixované a v nošteku mal stále stafilokoka a stále mal soplíky a strašne chrápal:-(.po operácii mi povedali,že takú veľkú krčnú mandlu ešte nevideli u takého malého dieťaťa.nemal ešte ani 2 roky počas operácie.teraz sme 4 mesiace po a zatial nebol vôbec chorý.ja som najprv obehla 3 krčných,či to je fakt mandlami,nechcela som hneď prvému veriť...a ešte sa mu začínala deformovať tvárička,čo stále dýchal s otvorenou pusou.