Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

korki, tebe dr. určite navrhne rez pazuchou, presne ako píšeš, nemala by si kde schovať jazvu. Balúchová to má pod prsiami a keďže mala malý základ tak jej tú jazvu hrozne vidieť.

maria1113

nela111, ja nosím 80B, ale ja ten B košík nevyplním, mám dve deti, tak prsia už zďaleka nie skú také, ako predtým. Keď si oblečiem tričko, tak bez pus up tam nič nie je, chápeš ako to myslím.

korki

nela111, ja ti napisem, ked pridem od cervena z konzultacky. ja som tiez naskor chcela rez pod prskom, ale podla toho co tu baby popisali, tak som zistila, ze ked nemam ziaden zaklad, a v podstate nemam kam tu jazvu schovat, tak radsej chcem pod pazuchov. tam to v mojom pripade schovam lepsie. si myslim, ved uvidim, co mi povie cerven... ale budem dufat, ze pod pazuchov.

Nela111

maria1113
Ja o OP uvazujem, najma poslednych par mesiacov. Lebo zasnem ako sa mi zrazu prsia zmensili. Teda vzdy boli male, ale teraz su este mensie, najma v hornej casti. Ale co ma najviac brzdi je, ci to absolvovat teraz (tzn. tento alebo buduci rok) alebo az po minimalne prvom dietati, co by bolo tak o 3-4 roky. Nerada by som sla pod noz viac krat, a obavam sa ako sa (silikonove) prsia zmenia po kojeni.

maria1113

ahojte baby. Kleopatra máš krásne, nádherné prsia. Mondan, škoda, že sa ti to takto pokazilo, snáď sa to doktor dá do poriadku. To ti povolila asi koža vplyvom tlaku, alebo prečo to tak spadlo dolu.
Nela 111, mne dr. pri 400ml navrho rez spod prs, niektoré baby v galérke majú pri 400ml aj rez cez pazuchy, tak neviem od čoho to závisí, to určuje dokror. Ty ideš na opku, alebo ešte len plánuješ?

Nela111

kocky, ktore ste boli u Cervena na okruhle implantaty: On vam navrhol kadial bude viest rez alebo vy ste si povedali? Neprehovara na rez spod pazuchy? lebo niekde som citala, ze to je jeho oblubeny.. Pokial zena trva na podprsnikovej ryhe, tak doktor to musi urobit ako chce ona, nie?

Nela111

Ake mate skusenosti s vplyvom posilnovania na prsia (bez silikonu)?

Ide o to, ze ja som zvykla mat take mensie az stredne 2-ky, ale za posledne obdobie sa mi dost zmensili, a aj akoby trochu ovisli, na sucasne mensie 1-ky (nosim podprdy take plochsie 75A). Neviem cim to je, ale podla mna intenzivnejsim posilnovanim (na strojoch a s jednoruckami) hornej casti tela pocas posledneho roka (inak sportujem viac ci menej intenzivne 10 rokov). Skoda, ze mna blbu to nenapadlo skor, ze to moze mat takyto dopad na prsia. Zaujimave ale je, ze napriek celkovemu posilnovaniu som sa inde na tele nezmensila (neschudla), ani v kg ani v cm. Myslite, ze mam prestat posilnovat hornu cast tela, aby z tukoveho tkaniva na prsiach neubudlo este viac? :-/