Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Zname zeny to boli. Ale prvy si to vsimol chlap:-). Som rozhodca a trener spolocenskych tancov a Mali sme taky tanecny kongres. A vsetci tak pozerali poznaju ma mnohi od 14 tich. A zrazu pridem so 4 Kami kozami:-) to neuhram na tabletky aj keby som to nechcela priznat. :-) ale vobec som s tym nemala problem a bola som na ne hrda. A fakt su vo vystrihu nadherne

adelaide

flowno super... asi aj ja budem na rovinu hovorit...a to boli cudzie baby? a co si povedala? ze len prsia..alebo kupene prsia ?

Flow333

Baby dnes ma tak potesilo, ze ludia si vsimli nove prska. 1x som dala vystrih a push upku. No je to dobre. :-) prska skoro spolu. Dekolt plny a bola som na jednej akcii kde kopec zien sa so smuechom spytalo cim mam vypchatu podprsenku. Hrdo a bez zabran som priznala ze mam prsia. :-)))

maria1113

maxim , mne bolo z tých tab. na oddialenie dosť zle, mala som snáď všetky vedľajšie účinky čo sú tam popísané, neskutočne ma z nich pálila záha a strašne som bola nervozna, pritom tabl. všeobecne celkom dobre znášam.

adelaide

caute
maria ja idem v pondelok na krv. a uz nech to je tu ten den..ty uz v stredu ze? 10 dni...teeeda.
a ja som cakala na konzultaciu tiez 2 mesiace..ale kamoska teraz teraz volala a dali jej na 25.2....cize mmesiac iba