Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

:D ok,rozkaz! asi mu napisem hned dneska maila....myslis,ze mam risknut tych 400.....a este vysoky profil a som chuda ako ty...hmm,porad mi :-)

zuzkas

mne keby vtedy povedal,že sa zmestí 375 a keby som nemala svokru,kt.nemôže vedieť,že mám silikóny,tak by som dala tých 375.ty keď chceš väčšie ako akurát:-)tak daj viac ako 350 určite!

silviklh

kukala som tvoje fotky,no aj mne pridu take akurat....a ja chcem vacsie,ako akurat...ale to je fotka...
tak asi dam tych 375ml,ale mame nepoviem nic :D ja by dala aj 400ml,bohvie,ci by to ozaj vyzeralo cudne na mne :-(
napriklad Barbora10,tiez ma 350 VP,a ona ich ma velike,je to zvlastne...:D

zuzkas

no ja myslím že môžeš,keď dr. povedal,že sa zmestí aj 375.aj ja som si mohla rozmyslieť či 300,325,alebo tých 350 ako som mala na papieri.

zuzkas

aj ja mám boky 91.pás mám trošku viac ako ty,ale to sa za chvílu spraví-veď už na tom pracujem:-),ale ja som nikdy nemala pás 60,ja aj keď som útla,ale mám skôr chalanskú postavu,nemám typický ženský pásik.

zuzkas

tak som to aj ja mala napísané,no to je to že vysoký profil.tak brala by som väčšie o kúsok,tých 375.keď mám podprdu,tak sú pekné,pôsobia dosť velko,teda tak akurátne.bez podprdy sa mi zdajú také viac malé,ako veľké,ale zas bez podprdy nejak nechcem moc chodiť,takže sú akurát zatial.keď pôjdem o nejakých 10 rokov na reopku,tak dám nejakých 400.mne sa viac nezmestilo vraj a aj som sa bála aby neboli veľké,ja som sa vtedy rozhodovala medzi 300-350....a áno,som dosť chudá.

silviklh

mam cez pas 61 aj boky 91,myslim,ze postavu mam dobru,mozno aj tie 350 by bolo dost,ale ked tu pocuvam tie reci,ze si mohli dat viac,vies,tkak ma to laka :D ak dobre pozeram tu tabulku,tak medzi 350 a 375 v sirke nieje rozdiel,iba je vyssi o 0.2cm,tak myslis,ze radsej tie 375?a mozem to teda zmenit??

zuzkas

na teb keď máš 50kg tak pekne vyniknú aj tie 350ky podľa mňa,lebo si ešte chudšia ako ja,ale ak chceš také trošku viac bujné prská,tak by somdala tých 375.väčšie nie,aby nebola aj koža moc napatá a aby pôsobili prirodzene a nie moc umelo.

silviklh

zuzkas,ale chcela by si vacsie,nie?
ja som taka chudsia,ty si tiez hej?
ked ja nechcem balony,to fakt nie,ale tak,aby ..to bolo vidno ,ze tam nieco poriadne je! :D

a prosim ,eurosilicone 81 mi tam napisal,co to znamena,pozriem to v katalogu podla tohto oznacenia?

zuzkas

silviklh to potom budeš mať ako ja.ja mám tiež 89 cez a mám 350, vysoký, gulaté.aj výšku máme rovnakú,tiež mám 169,akurát váhu som mala 54 pred opkou.pooperačnú som mala tiež 70C,teraz nosím 75C.malé nebudú,ale ani veľké,také akurát-žiadne bomby.