Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh však ani ja si nepamätám komu koľko ide dávať. Ja budem mať 400ml vysoký profil. Cez prsia mám teraz 89cm a pod 79cm. Potom by som mala mať 100cm. Výška 167cm a váha 60kg. Dúfam, že nebudú moc veľké

Lia86

Ilaria,

Nasi boli moc zlati, mamca ma podporovala, prezivala to so mnou, povedala, ze zijem len raz, nech len do toho idem, a ked uz to podstupujem, nech si dam urobit poriadne prsiska:) Po opke mi varila, upratovala, aj som tam nocovala par dni. Moja mamca je nastastie moderna, a tatik je tiez zlaty, on sa nam v podstate do takychto zalezitosti ani nemontuje:) Este kolkokrat aj teraz zo srandy utrusia, ze ako som dobre investovala, ze mi to nikto nemoze vziat:)

maria1113

zajacik006, pozrela som si tvoje foto v galérke, tých 330ml ti urobilo dosť veľké prsia. Akú veľkosť podprdy nosíš?

silviklh

moja mama ma nastastie uplne podporuje.ocino tiez nieje proti,sestra skor zavidi a brat ten asi ani nevie :Da aj babke sa to paci,ze aj ona by si dala :D

maria1113

ilaria, keď som povedala mame, že chcem silikóny tak nezareagovala najlepšie, ale to už bolo dávno. Postupne sa s tým zmierila a aj ma tam nakoniec zavezie a príde aj pre mňa

ilaria

inak baby ako na to reagovali vase mamy a rodina? predsa len na slovensku je to este taka hakliva tema ked si niektora chce dat silikony