Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ilaria,ja uz od min.roku mam termin opky 15.6 az :-( ze by sa dalo aj skorej,lenze ja by som potrebovala vediet dost dopredu dat vediet ,presny datum,ale to nejde....kvoli tej antikoncepcii,ja ju nemozem len tak vysadit

silviklh

Lia,nooo,moja babka nie je ako typicke babky,to by si ju musela vidiet,moderna zena,nik mi neveri,ze to je moja babka :D

ilaria

tak ja som zvedava ako zareaguju nasi, nikto v nasom okoli este silikony nema, mama povie ze mi sibe, otec iba pokruti hlavou a bratovi to bude jedno lebo jeho zena by chcela tiez. Poviem im asi az po konzultacii ked to bude iste lebo mi budu musiet dat pozor na dcerku :-)