Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ilara
moja mamina najprv z toho nebola nadsena, lebo sa o mna velmi boji, ale ked som jej vystvelila ako po tom tuzim, tak ma v tom podporila aj malu mi varovala. po opke som musela na chvilu prist k nej, aby ma videla, lebo by to neprezila. a momentalne s nou konzultujem reopku, lebo ona bola tiez za celkovu narkozu, ked mam strach v lokalke, ale potom co som jej povedala, ze dalsia umrela pod narkozou, tak rozmyslame co spravime. ved ja si nemozem dovolit umriet, caka ma dcerka doma. taky strach mam ako citam tieto veci.

silviklh

v utorok idem na opku k jeho žene,dúfam,že nebude vadiť,ked mám kašeľ :D som chorá po dvoch rokoch....:Dale nie až tak,mám imunitu,keĎže robím v lekárni :D

silviklh

lia86 mne to strasne prekaza,ja ked ju vysadim,zase budem musiet ist ku gynde na vyvolavacku! :-( a neznasam tu doktorku,tak o to viac sa mi tam nechce........

Lia86

Ilaria,

Ja som mala 2 opky, koleno a prsia a ani pri jednej som nevysadzala antiku, dostala som heparin na riedenie krvi, vcelicky do brucha a bolo, co som bola moc rada, bo neviem si predstavit, ze by som mala vysadit HAK...