Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

maria1113

tak to hej, ja som bola 1x na opke a este k tomu som total sralo :) ja placem aj u Dr. len tak z nicoho nic :D neviem sa toho zbavit. a bala som sa jedine toho, ci sa prebudim. preto som sa aj rozplakala. proste som tam vse videla, viezli ma na tej posteli, to mi strasne divne prislo.
ale sestricky boli super. Ze ved som sa sama preto rozhodla tak nemam preco plakat :)))

U mna bola bolest NIČ oproti strachu z operacie!

Nelina27

aha martinka, nevedela som, tak potom ok, to snad nebude take hrozne a zvladnes to.

maria, tak potom ano, uzivat ....ale zrejme nie vsetci operateri to pausalne vyzaduju, mne povedali v interkliniku - ziadne lieky.

Nelina27

no ja to vobec nemozem povedat nasim, mama by ma prizabila tusim, hned by vykreslila vsetky katastroficke scenare, rosicia su dost konzervativni v tomto. poviem im to az ked bude po opke, aj to len vtedy ak si to vsimnu a budu sa pytat...
martinka, robia sa vobec prsia v lokalnej anestezii, to si neviem celkom dobre predstavit, to musi byt podla mna vasci sok pre telo ako narkoza, myslim skor po stranke psychickej. ja som rodila sekciou, dali mi spinalku a teda nebolo to bohvieco pocuvat tie zvuky ako rezu, strihaju, vyberaju atd, citila som tam vsetky tlaky, bolo mi z toho na odpadnutie, kebyze nelezim na stole:-) bolo to pre mna horsie ako ta pooperacna bolest potom
inak baby neviem ci si treba len tak preventivne nasadzovat ascorutin, ak to doktor vyslovene nevyzaduje pred opkou, radsej sa na to opytajte svojho operatera
zuskas, tvoja svokra si nic nevsimla doteraz? mozno aj hej, len nedala nic najavo:-) preco jej to nemozes povedat;-) teda ak to nie je osobne...

ilaria

martinka54
nerob si z toho hlavu, ved aka je sanca ze sa ti take cosi stane? uz to tu pisali baby ta cora si je sama na vine, sposob akym viedla zivot, drogy, anestezologovi zatajila ze berie rastove hormony... a bohvie co este.
To ze mas strach je normalne, to ma kazda mama, ja kym som nemala dcerku tak som sa nicoho nebala a teraz? strachoput... ale neboj mysli na to aka budes stastna ked budes mat nove prska