Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

silviklh

nemala by si tolko vymyslat,nechci silou moc najviac,ved 350ml ti spravi krasnu velkost.ja som mala cez prsia pred nejak 83 a teraz mam 92,ale na tebe to bude aj tak zase inak vyzerat.

maria1113

zuzka, keď sme boli vtedy na konzultačke, tak som obdivovala, aký bol tvoj muž trpezlivý, úplne v pohode to zvládol aj s malým a vôbec nehundral a to sme ozaj dosť čakali.

bianca003

silviklh
no super,,tak ti to teraz vrta v hlave že tie velkosti či 350-375-400 ale ak si pozrieš v tej tabulke tak to je minimálny rozdiel v mm medzi nimi .... no som zvedavá ako sa rozhodneš nakoniec :) ja vlastne pojdem 8-dni po tebe :) tak budeme čakat spolu ...

zuzkas

mária zajtra ma muž pofotí,už sa odrazil:-)a nelina moja svokra má skoro 70r.je silno veriaca,každy deň v kostole a neprežila by to,/pán boh mi nadelil a ja som mala byť spokojná/.určite si to nevšimla zatial,nemala kedy lebo vždy keď sme boli u nich,tak mi bola zima a mala som sveter,alebo mikinu.bojím sa leta-návštevy u nej.