Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Co sa tyka narkozy, ja by som sa jej nebala. Bola som 2x v narkoze (raz kvoli estetickej operacii a raz kvoli zdravotnej), a znasala som ju uplne v pohode. I ked je to individualne, samozrejme. Skor sa asi psychicky pripravte na fyzicke bolesti po opke ako spominali baby, co tym uz presli. -)

Nela111

silviklh - ja by som na tvojom mieste nevymyslala a dala si 350. Budu urcite dost vidiet, najma oproti sucasnemu stavu. A si dost stihla. A aby sa aj koza prilis nenatiahla. Len moj nazor.

Baby, co idete k Cervenovi na opku teraz, pred akym dlhym casom ste sa objednavali?? (Drzim vam palce, urcite vsetko dopadne k vasej spokojnosti!)

Lebo ak ma teraz terminy az na jesen.. tak co sa tyka mna, realne to tento rok nevidim, kvoli praci.. :-/
Do Pezinka sa caka rovnako dlho ako do BB?
V Pezinku ako casto byva, ktore dni?

maria1113

no však ja som tiež nebola v narkóze, teda bola, ale to som mala šesť rokov a zápal pobrušnice. V galérke nemáš foto, nechceš ho tam dať. Teda aspoň sa mi zdá, že nemáš