Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

tak nie veľký rozdiel,ale kúsok určite.mala by si ich mať o málinko aj bližšie k sebe,keď sú väčšie.pokial chceš mať veľké prská,tak by som dala tých 375,ale je to na tebe a ja viem,že to rozhodnutie je veľmi ťažké!

silviklh

hej povedal,ze budu precnievat,a aj daco ze mi to velmi napne sval...nepamatam dobre,vsak som sa an inic nepytala,nic ma nenapadlo :D
a ze on potrebuje aj nejake dve centimetre okolo ,uz neviem naco :-)

zuzkas

tak keď ti povedal,že by moc prečnievali,tak netreba vymýšlať.radšej ich mať pekné a menšie,ako veľké a neprirodzené a aj tá koža aby nebola moc napatá.

zuzkas

áno,tak akože mal pravdu.že mám plné 3ky.odhad má fakt dobrý,to musím uznať,lebo aj mi povedal,že obvod budem mať 89,90 a trafil sa!áno je tam malý rozdiel,len som myslel,že keď sa ti moje zdajú malé,že dáš ten kúštik väčšie.

silviklh

a mne 400 dr nedá,ak hej,tak s nevolou a isli by uz do boku,ze by trcali do bokov,tak myslim,a bolo by to velmi narvate a neprirodzene.

silviklh

zuzkas ako to myslis -aj mne dr.povedal,že to budú také plné 3ky a aj tak mám 75C mám narvatú .ako to mam chapat,ze hovoril dobre?
asi nie,pozri,veď tie 350 a 375 su take iste siroke,len tie 375 su o dva mm vyssie a to asi ani nevidno :)

zuzkas

silviklh aj mne dr.povedal,že to budú také plné 3ky a aj tak mám 75C mám narvatú.takže si sa rozhodla,že nedáš väčšie?

silviklh

zuzkas

aha,tak ja dufam,ze mne to tiez zostane,zatial co som si kukala len tak rozne stranky s velkostami,tak mi to vychadza na tych 70C-D,ako aj dr povedal.že budem mať také väčšie trojky :D to teda uvidíme :D neviem si to predstavit :)