Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

danka
nemyslim si,ze by to bola chyba v implantatoch. je to skor o tom ako sa ti s tym telo vysporiada alebo moze ti to aj doktor spackat. ja som pripad taky, ze moze zato moja koza a ako sa mi ukladali, proste to nevydrzala.a kocky nebijte sa co po roku, lebo mne sa stalo asi po 4 mesiacoch a potom sa mi to ustalilo :-)

a na margo toho, ze hovoris, ze tieto veci boli u trsku a cervena tu viacere len opeknuju, tak v poslednom case sa tu tiez baby zacali stazovat, ze su neni spokojne. nikto nie je dokonaly a kazdy robi chyby, len na cervena tu nikto nepovie slovo, ked to cita.

cayman

danka 0
ja som tiez zvedava cim to bude, ale co mam kamosku operovanu u Cervena, tak ona ma tiez na jednom prsniku taky vejar,ako spomina fifi. odovodnila to tym, ze spava na boku ale niekde som citala, ze ked sa daju moc velke implantaty, tak takto presvitaju...skoda ze sem neprispieva aj nejaky doky-aspon by sme nemali tolko dohadov

danka 0

Martinka54, Mondan, Fifibb nemyslíte si žeby mohla byť chyba aj v značke tych implantatov polytech? Neviem prečo ma to napadlo ale tri naraz mate problemy od jedneho dr., ktovie či aj u dr Červena ma niekto nejaký problem (okrem velkosti), neviem aku značku použiva on, ale zatial som tu od neho nič take problemové nečitala, tak neviem čo si mam myslieť o tom.

Cheri39

sloniik, mam sice pod sval, ale tiež som niečo podobné zažila v obchode, skúšala som si lyžiarky a keď som si obúvala späť moje čižmy, zohla som sa a začala som ťahať hore zips, tiež som napla svaly a taká ostrá bolesť... muž si hneď všimol, že niečo sa stalo, dobehol, že prečo ho nezavolám... ja som si myslela, že to zvládnem, aj modrina sa mi urobila na boku prsníka, ale odvtedy nič, aj pri kontr. bolo všetko o.k.

bianca003

silviklh
ved je tam rozdiel len 25ml a ide o to že ako ťa čítam velmi po tom túžiš a ak ti povedal na konzultačke že by sa zmestili asi by som si dala tie 375

ja som to preberala aj s manželom že teda asi aj ja dám tie 390

sloniik

zuzkas
mala som dreny 2 dni. Pevne verím, že to nebude nič vážne, asi by som sama nezistila, či sa mi posunuli, však?Dá sa to?Podprdku som si zatiaľ dole nedávala..