Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

sloniik neviem ti poradiť,ale možno to prelievanie,alebo tie bublinky či ako to opisuješ je ešte tá tekutina,ktorá sa vstrebáva.či ty si mala dreny,takže tú tekutinu nemáš?hádam sa ti neposunuli a bude všetko ok!

zuzkas

nemám ich bližšie k sebe.akurát dnes som posielala livke fotky.barborka ich má veľké,ako oproti mne som myslela.nie tak,že by sa mi nepáčili.na jej postave sú super!

silviklh

hej Barborka ma velmi pekne.preco sa ti zdaju velke? inak je to fakt zvlastne ,ze na kazdej ukazu inak...ved ty a BArborka,no mali ste iny zaklad kazda,ale podla mna nie az taky velky rozdiel to bol.
a teraz ich mas ake,blizsie pri sebe ako na psolednych fotkach?

sloniik

Dievčatá prosím o radu.
Som 5. den po opke. Dnes ráno som sa umývala a ked som vychádzala zo sprchy, šmykla sa mi noha, nespadla som ani nič také, len som zapojila všetky svaly orgány a neviem čo ešte aby som náhodou nespadla, proste reflex. No a hrozne ma zabolelo v pravom prsku. Teraz je to už ok, len teraz mám v prsníku taký pocit, akoby sa mi tam prelievali malé bublinky, alebo mravenčenie, či čo to je. Máte niektorá z vás skúsenosť? Dúfam, že som niečo nepoškodila :(((
Mám pod žľazou. Vopred ďakujem za každučký dotaz!

zuzkas

aj tak na každej tá veľkosť ukáže inák.záleží aj od základu a ten som ja nemala žiadny a ešte akú máš postavu.keď si ešte chudšia ako ja,tak na tebe by aj tie 350 vynikli viac ako na mne...napr.barborka má 350 a sú krásne,ale zdajú sa mi veľké.

zuzkas

ja keď som sem začala chodiť v septembri,tak tu behalai čísla 300,350 a keď niekto napísal 400 tak sa mi to zdalo veľmi veľa a preto som sa bála dať aj tých 350,ale teraz som rada,že som si ich nakoniec dala,lebo 300ky by na mne boli moc malé,aj keď ten rozdiel nieje veľký.

silviklh

ved ja som mu uz pisala,ci mozme dat radsej tych 375,kedze 400 uz nie...este neopisal.
ale myslim,ze to odobrí.
ani nie tazke,ma mrzi tych 400,dokelu,viem,ze uz chcem moc,ja to len kvoli tomu,ze vsetky tu "placu" ze ich maju male,ze by dali aj viac...som tym ovplyvnená :D