Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

zuzikk, baby nespomínali splátky, skôr si pamätám, že niektoré si brali na opku úver, asi nejaký spotrebný...

zuzikk

ahojte dievcata. ja sa chcem v pondelok objednavat na konzultacku k dr. cervenovi. na opku by som chcela ist az tak v novembri, aby som si nasetrila:-D ale tak ma napadlo ze sa vas spytam ci nemate niektora info ci sa u dr. cervena v novamede da podstupit opka aj na splatky. viete si predstavit ze by som cakala este 10mesiacov??? aaaaaaaaaaach :-)

torok1

si sa
uz je to ovela lepsie, vcera som sa ja hrdinka zobrala na nakup do Tesca a skoro som tam odpadla. Davajte si potom po opke pozor mne sa zdalo ze som uz ok. Ale nie je to tak, 2 tt len doma. Ale to len pre tie aktivne typy :)
Inac ten spanok v polosede a tesna podprda ma fakt ....

Cheri39

martinka, písala som všeobecne o fórach, nie konkrétne o tomto, predtým som chodila aj inde, a tam sa stávalo, že niektoré príspevky boli písané tak, že to musel byť konkrétny odborník, čo to písal, tí, čo tam chodili pravidelne, to vedeli... tuná sa mi nikdy nezdalo, že by prispieval nejaký dr.

Cheri39

veru, barborka, máš pravdu, viacerí dr. navštevujú rôzne fóra, kde sa o nich píše a dokonca niektorí to nielen čítajú,ako napr. dr.červeň, ktorý sa tým netají, ale aj prispievajú, samozrejme, nie pod svojim menom...

barbora10

lia

ty si raz spominala,ze ti trska poslal mail a nevedela si od kial k nemu prisiel.myslim,ze to bolo cez toto forum:)

Cheri39

sloniik, to sa mi stalo pribl. do týždňa od opky... tie bublinky si nepamätám, ale kamoška to mala tesne po opke, ale len v jednom prsníku, lebo sa snažila sama posadiť a tiež ju to zabolelo a potom mi vravela, že akoby sa jej tam prelievala tekutina, ale viac to nespomínala a viem, že aj pri kontr. bolo všetko u nej v poriadku...
ak máš veľké obavy, zavolaj dr., budeš kľudnejšia, ale myslím, že ti to prejde...

barbora10

dievcata este k tomu cervenovi,ze to tu cita.on nie je jediny doktor,ktory navstevuje toto forum,takze si mozete byt iste,ze sem chodia viaceri doktori:)

barbora10

dievcata to co niektore z vas opisujete,spominala to tu aj kleopatra a je to vlnenie implantatu.je to normalne,pretoze pri chuduckych zenach to je niekedy citit.vlnenie sa tvori,pretoze okraje implantau sa vrasnia,niekedy to je iba hmatatelne,ale niekedy to je cez tenku kozu i vidiet.anatomicke implantaty su najtuhsie,tak sa to robi najmenej,ale mozne to je aj pri nich.potom to je vlnenie vplivom textury implantatu,kedy je implantat k tkanivu lahko prichyteny a pri urcitom pohybe ide prsne tkanivo inym smerom a vyvolava to vlnenie(trebars v predklone).

mondan

drzim ti palce,nech ti vsetko dobre dopadne a budes mat konecne prsia podla predstav.takze jedine riesenie je navstivit doktora,aby si vedela ako dalej.