Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Mondan
podľa mna keď mu vysvetlis, že nemáš na úpravu, verím, že bude DR natoľko korektný a zoperuje tá vramci reklamácie.
Mne napr DR povedal na ten môj dekolt čo mám jeden vyššie ako druhý, že som mala asymetriu a asi dal ten impl malo nižšie. Že uvidíme po pól roku ako sa to usadi. A ak nebudem spokojná že to upraví. O cene nebola reč, cize verim ze by to bolo zadarmo. Je si toho vedomi ze je ram trochu rozdiel.

mondan

barbora10,
tak už mi dr. odpísal..podľa fotiek ide o uvoľnenie kože a tiež došlo k miernemu zväčšeniu mliečnych žliaz. Potom napísal, že keďže tieto mäkké tkanivá nie sú adekvátne napnuté a roztiahnuté po implantátoch, je viditeľný prechod žľazy na implantát.Terajší môj stav myslí, že je možné korigovať, ale musí ma ešte vyšetriť.. Ale reopky sa asi nevyhnem, len dúfam, že to bude v rámci reklamácie, lebo inak si ich budem musieť nechať také aké sú:-(((( Viem,že je profík a keby som išla na reoku, tak by mi to určite spravil úplne super..

mondan

barbora10,
tak už mi dr. odpísal..podľa fotiek ide o uvoľnenie kože a tiež došlo k miernemu zväčšeniu mliečnych žliaz. Potom napísal, že keďže tieto mäkké tkanivá nie sú adekvátne napnuté a roztiahnuté po implantátoch, je viditeľný prechod žľazy na implantát.Terajší môj stav myslí, že je možné korigovať, ale musí ma ešte vyšetriť.. Ale reopky sa asi nevyhnem, len dúfam, že to bude v rámci reklamácie, lebo inak si ich budem musieť nechať také aké sú:-(((( Viem,že je profík a keby som išla na reoku, tak by mi to určite spravil úplne super..

bianca003

silviklh
ahoj no ja tiež ešte neviem či 360-390 ale ešte ďaleko tak uvidím ako sa rozhodnem ale je tam iba minimálny rozdiel