Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ilaria aj ja sa hlásim k tým,ktoré išli skôr ako mali termín.termín som mala 19.1.2011 a 21.10.2010 som už bola zoperovaná:-)

ilaria

no ja by som sla rada pred letom, v lete sa tie rany predsa len horsie hoja a je väcsie riziko infekcie. Najradsej by som sla uz zajtra, teraz som momentalne bez roboty a potom vybavovat volno a cestovat na slovensko, aj nasi budu musiet mat cas lebo im necham dcerku...

Cheri39

zavolaj za pokus to stojí... a tebe nevyhovuje ten termín čo más, chcela by si skôr?
mňa si poznačila sestrička a ešte asi 2x som tam volala, aby som sa pripomenula a podarilo sa, a viacerým babám čo viem sa takto zadarilo, že dostali oveľa skorší termín...
s nami bola na opke jedna baba, tá absolvovala konz. predoperačné aj opku behom pár dní, neviem presne, ale určite to bolo menej ako týždeň, sme z nej nechápali...

ilaria

cherie39
ano aj ja som sa objednala v BB koncom aprila mam konzultaciu a op az v auguste, tak mam skusit este raz zavolat a spytat sa na Pezinok?

fifiBB

Ahojte kočky,
som cca dva roky po opke a trápi ma problém, že v podprde su tie prsia krásne ale ked si dám podprdku dole, robia sa mi okolo celého prsa akési vejáriky,alebo pruhy,,no neviem to ani nazv ať,na oboch rovnako, aj to vidno aj to cítiť?Má niektorá takýto probléM?mám pod sval, 410 ml,okruhléé, rez pod prsom..dakujem

Cheri39

ilaria ahoj, ano bola som na konz. aj na opke v PK, ale objednávala som sa u sestričky v BB tel. 048/4399156, u mňa to bola taká bleskovka, keď si tu čítam tie čakacie lehoty... 10.10. konz. a 6.11. opka, kým som sa stihla totálne vystresovať, bolo to za mnou, a som rada, inak by ma to čakalo až 5.3., uvoľnil sa termín skôr...

ilaria

cherie39
ty si bola v PK u Dr. Cervena? Tam si sa aj objednavala? Lebo ja som z TN a do PK by som to mala k nemu blizsie nez do BB. Posli mi prosim ta cislo. Dakujem