Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

ale da sa...aj ja sa moooc tešim...ale aj bojím...ale ked som sa tak rozhodla...musim to dobojovať a potom bue super nie?

kleopatra4589

fifi BB

Ahoj, ja som objavila take cosi u seba. Ale nastastie mi to na prsiach nevidno.. len ed si lahnem do jednej pozy, tak to je pri dotyku jemne citit na malom kusocku prska.. Dufam, ze to je naozaj normalne, ako spominala Barborka... Ale ked to je tebe vidno a nie si s tym s pokojna, tak skus napisat svojmu doktorovi, ze co s tym..

zuzikk

diky za info. no mne je jasne ze je tam nejake navysenie. byva to okolo 20% myslim. len neviem ci chcem par stoviek preplatit a mat to co najskor za sebou, alebo pockat a setrit... :-/

sya

zuzikk no pri cervenovi pred dvoma rokmi co ja som bola sa dalo.. ja som, ale platila cash.. ale pytala som sa pre kamosku a myslim, ze vravela sestricka, ze silikony musis zaplatit a ze operacia sa da na splatky cez home credit, ale, ze sa to vobec nevyplati... ale je tomu dva roky, teraz neviem...

barbora10

zuzikk

ci sa to da na splatky i v novamede,tak to neviem,ale isto viem,ze taketo pozicky sa robia cez quatro,cetelem,home kredit a velmi vela preplatis,takze ja by som to tak neriesila.oni za teba zaplatia sumu operacie a ty im potom pekne splacas mesacne sumu ktoru ti vypocitaju.vlastne to ma ako uver.