Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

jasne, dám. No už sa s tým zmierila, ale keď som jej to povedala prvýkrát tak mi povedala, že či blázniem.

mimuska 85

ved keby nieco daj vediet...oki? ten penzion grand je v pohode,keby... a mama je v pohode že ides? mojej som to ani radsej nevravela...by len stresovala,poznam ju...poviem jej až po...

maria1113

mimuska, ďakujem ti moc, si zlatá, ale to som sa pýtala kvôli mame, lebo ešte nevie ako to vyrieši, či pôjde naspäť domov a v stredu ráno príde pre mňa, alebo prespí. Inak ona má v BB veľa známych, pretože tam chodí pravidelne v rámci práce na kontroly na podnik.

maria1113

no tak to aby sa dal čím skôr dokopy a staral sa o teba. Mimuska, prosím ťa o informáciu, či v BB je nejaký hotel kde by sa dalo prespať

mimuska 85

tak to dufam maria :-) moj manžel ide zajtra do nemocnice ..v pondelok ho budu operovat a potom sa vymenime...

b4rbie

lubs

Ano polytech 320 ale ked pride pri op. na to, ze sa mi tam zmesti aj ta 375ka, tak tu...

BAby

Po operacii sa niekto o Vas doma staral? alebo ste to zvladli aj sami, kym sa Vasa polovicka /rodina/ vratili z prace?