Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nelina kludne mi napis na adelaide812@gmail.com

ty si z BA?
za interne som platila 30 eur a bolo to uplne pohodovo vybavene

Nelina27

adelaide, isla si cez obvodnu k tej internistke? aj si platila nieco ci ako to je? neviem ci mam ist cez obvodacku aby sa velmi nevrtali v tom a neklebetili, alebo si mam vybavit sukromne tie predoperacne v nejakom centre a zacvakat to. pripadne adelaide, das mi kontakt na tu internistku potom?
tak dnes ja uz mam vlastne termin opky na 2.aprila, volala som dnes do novamedu, dala som sa aj na cakacku, ak by niekto vypadol, rada yb som aj skor...
maria, drzim palce na zajtra, vsetko bude ok a ozvi sa nam potom
no ta viktoria mala podla mna neunosne velke prsia na taku vychrtnutu postavu, ale vraj je zase tehotna tak mozno preto si ich dala zatial vybrat... podla mna sa k silikonom este vrati:-)))

zuzkas

korki neboj sprchovať sa môžeš tak,ako si napísala od pol pása dole.mária aj ja ti želám,aby si mala zajtra šťastný deň,aby sa opka vydarila a aby si mala čo najmenšie bolesti!potom daj o sebe vedieť,budeme čakať!

korki

babule, a co sa tyka toho, ze po opke sa nemozete sprchovat, tak dufam, ze od pol pasa dolu hej??? lebo ja si to neviem predstavit...

alore

barborka10 presne tie posledne DD co mala to bola katastrofa...neuveritelne neprirodzene lopty a strasne natiahnuta koza...no menej je niekedy viac

barbora10

alore

tak keby mam mat take prsia ako viki,tak by som si implantaty aj ja dala radsej vybrat!fakt ich mala velmi nepekne urobene.to akokeby neboli ani implantaty,ale kockata lopta pod kozou.

adelaide

alore- aj tak som nepochopila preco si ich teda dala uplne nakoniec von. pise sa to tam?
inak dnes mi hovori bratislavska internistka ze som si dobre vybrala doktora (cerven) a ze jej ich mam priniest ukazat potom..a ze videla z 10 prs asi 9 nevydarenych... ale od inych dr...

a maria . mam vysledky vsetko je ok. ty s tym rtg plu c a močom možeš ist aj do rakety :o)))
mas uplne vsetucko asi co sa da. :o) no co robis..zbalena? ale vsak balenie trva asi 5 minut ze .hehe