Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

adelaide,aj tak mi to znie lepsie tych 141 dni,ako necelych 5 MESIACOV :D tak ty uz len pat dni....vsak aj ja raz budem pisat,ze uz len pat dni :-P aj tebe drzim palce

adelaide

silvikh ze 141 dni..znie to nesktocne...ja so to mala pockajte od konzultacie...tiez 150 dni..xixi..a uz len 5 dni

adelaide

maria..prepac ja az teraaaaz..no ratam ze tu este vecer budes..ale ked nie..MYSLIM NA TEBAAAA A!!! Dopadne to skvele uz sa starsne tesim na teba!!DRZ SAAAA

maria1113

silviklh, no už konečne som aj ja prišla na radu. Ďakujem ti moc. Ty sa tiež zajtra drž, nemaj obavy, môj brat bol na laserovej op. v Žiline nedávno, je to otázka pár minút

silviklh

mne povedali,ze posledne jedlo pred polnocou :D

Mária,držím Ti palce,všetko dopadne dobre,budeš mať krásne prsia,závidím ti v dobrom,že už to budeš mať za sebo ua že už v lete budeš behať s výstrihmi.
ja ešte 141 dní ( :D )

a napíš čo najskôr! :)

maria1113

babulky zlaté moc vám všetkým ďakujem, nemôže to dopadnúť inak ako dobre, teším sa moc, svoje dojmy napíšem hneď ako sa bude dať.
Adelaide, tak už môžeš byť pokojná keď máš dobré výsledky, ešte sa vyspi pokiaľ sa dá. Zuzka, ty si kedy naposledy jedla pred opkou?