Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

mimuska denne pisu, ako niekto havaroval..bojis sa soferovat???
predstav si tie mnozstva zien, ktore sa nechavaju operovat..je jasne, ze takato sprava obleti svet, a je normalne mat respekt pred takymto zakrokom, ale bat sa nemusis..
mozno to nieje vhodne, ale napadlo ma, ze ked som letela, strasne som sa bala,,ale strasne,vedla mna sedela panicka a hovori mi: "naco sa bojis, keby sa malo nieco stat, tak to uz neovplyvnis, tak mysli len na to, ako pristaneme a uzijeme si dovolenku.." a naozaj, ked som sa zamyslela, musela som uznat, ze ma pravdu.. teraz pri kazdom lete pomyslim na nu a hned mi je fajn :-)

mimuska 85

dakujem maria,ozaj manžel je už po...a vsetko ok...vo stvrtok je už domka...a ty si už nachystana? čo vsetko si beries zo sebou ?

maria1113

ahoj lenkea, no to by som bola najradšej, keby som šla hneď, aj mama by bola pokojnejšia, lebo to bude mať zajtra nervy, už teraz má väčšie ako ja

adelaide

maria draha este sa napapaj nieco dobre aby si vydrzala..vidis co tu baby pisu.lenkea hihi...ok bez jedla ani na krok..
a neboj sa..ale ty sa nebojis ze? uz bolo strachu dost..uzlen radost...

mimushka..ja som si tym tiez presla..asi kazda z nas..asi mi to este pride..a to mam 5 dni do opky...neviem kam sa podel strach..ja davam dokopy kopie predoperacneho vystrenia a som kludna jak american. TES SA !!! nemysli na zle veci...proste mysli na to aka budes pekna a ako ti sadnu tricka a podprdy..a budes mat prsiaaaa

maria1113

mimuaka, aj ja som čítala články o tej core, veď mi nie sme na tom tak ako ona, že ideme po šiesty krát na opku, skús sa na to povzniesť.

lenkea

a maria... tesim sa s tebou :-) juuuj, zajtra z teba bude prsatica :-) mna sa dr pytal, ci chcem ist prva(samozrejme, ze som povedala ano), tak sa ho mozes skusit opytat, ci mozes ist najprv ty a mozno uz o 10 to budes mat za sebou ... drzim palce a pozdravujem doktora aj sestricky! haha, teraz som si spomenula, ze ked ma preberali z narkozy, tak som stale dokola mlela, aky su tam super personal :-))))

mimuska 85

baby poradte mi ako sa mam ukludnit...mam 9 dni do opky a som uplnr mimo...odkedy som citala clanok o core:-( SA ZACINAM NORMALNE BAT

lenkea

caute baby, adelaide, ja som bola po op tak strasidelne hladna, ze kamoska mi priniesla velku bagetu a celu som ju zjedla,mala som aj sladkost, aj tu som zjedla,,potom mi uz nedali veceru, ze mi staci..a ja som bola takaaa hladnaaa :-) kludne si nieco na papanie zober zo sebou, lahko to domov prinesies, ked nezjes.lepsie, ako mat hlad :-)
a co sa tyka toho pyzama, normalne som zasla, ked som vecer stretla na chodbe sa prechadzat babu, co mala tiez prska spravene a ona mala obleceny vrch cez hlavu.. a ja som mala problem natiahnut si len nohavice..
nelina,celkovo, je velmi tazke dopredu odhadnut, ako budes na tom po operacii. ak je to mozne, radsej si rezervuj aspon 10 dni pre seba.. su tu baby terminatorky, ktore po 5 dnoch uz robili aj soferovali, ale su tu aj tintitka ako ja, co som skoro 2 tyzdne nevystrcila nos z domu, iba co som odbehla na kafe, alebo tak.. a soferovala som po 12 dnoch a nebolo to nic prijemne este dalsi min tyzden, hadzat rychlosti..

maria1113

zajacik-006, nela111 aj vám moc ďakujem.
Zajacik, tebe je už dobre, že už máš po tom a ty nela111, tebe to rýchlo ubehne, neboj, ja som sa tiež nemohla dočkať a už je to tu.

Nela111

Maria1113 – drzim palce! Potom sa ozvi s prvymi dojmami..

Nelina27 – coze, ty chces len tyzden lezat a potom sup do prace? fuuha... Ja som tak rozmyslala, ze 2 tyzdne dovolenka a 2 tyzdne PN-ka.. Ale tento rok z toho zrejme aj tak nic nebude.. Na jesen nemozem vypadnut z prace.. A Cerven ma v BB terminy az vtedy. Ale ty uz v lete budes prsatica s krasnymi vystrihmi! Do zaciatku juna sa ti to za 2 mes. v pohode vsetko zahoji, myslim si.

No, som v soku, haha, ze V.Beckham si uplne dala vybrat implantaty.. Baby, KDE mozem najst fotky ako vyzeraju prsia, ked su v nich roky implantaty a potom sa vyberu? Lebo ze aj Andy Timkova si musela dat vybrat, to som uz davnejsie niekde citala.