Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

mimuska ked som v klude lezala, tak to bolo v pohode, bolestive bolo posadenie alebo lahnutie, rano bolo najhorsie,ale potom sa to do vecera len zlepsovalo.
zabudla som podotknut, ze mna to bolelo viac, pretoze v case op som si oddalovala menzes, tym padom boli prska citlivejsie, aj dr mi hovoril este pred op, ze budem tazsie znasat bolest..
ale nebudem klamat, ze to nebolelo, ked to bolelo...

maria1113

mimuska, zožeň si niečo od bolesti, ja má tramal tabl. a flector sáčky, ale včera mi povedala jedná známa čo robí sestričku, že dobré sú algifenové kvapky.

lenkea

ano, dr.Cerven..
a ci to boli? no tak mna to bolelo strasne, nemohla som sa bez pomoci tri dni postavit z postele... ale baba, co lezala vedla na izbe uz poobede behala ako srnka a na druhy den rano odchadzala nastajlovana a vycesana, nic jej nebolo.. ale to aj sestricky hovorili, ze to uz je extreeem.
ale vies, bolest preboli, prska ostanu..