Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

baby poslala som fotku, ale iba jednu a aj to v lahu. doky mi este nedovolil mat rozopnutu podpru v stoji. vcera som si ich prvykrat videla a drzala. vlastne asi 20x do vecera som si na nich kukala. to je aka sila mat prsia a normalne ze ciarka medzi prsiami. ja som uuuuuplne ale uuuplne napichana :))))) aj keby nas to mesiac bolelo tak to je opravnene za tento vysledok.

martinka54

maxim
jednoznacne flector, ja si ho neviem vynachvalit. v nemocnici som dostala infuzky od bolesti a na doma recept, kde bol flector. a este tabletky na spanie, ja som v nemocnici dostala, lebo som nevedela zaspat a dali mi aj na doma, ale to som si vzala len jednu, lebo som z nich bola taka oblbnuta

torok1

maxim 3113
Maxim mne v BA predpisali antibiotika a prasky proti bolesti, neboj sa :). Ja som si nedala ani jeden ten prasok, ta bolest je znesitelna. Netreba sa zase prepchavat liekami. Da sa to vydrzat!!!

adelaide

maxim ja nemam nic. co je baby volnopredajne? tie ALGIFEN kvapky su?
hm..spominal sa tu flector rapid, a tramal kvapky...ale co este...
lenkea tak to sa asi uvidime..mozno...v nedelu. ja mam svetle vlasy a 180cm..
nelina to co opisujes tu bolest...s tym teda fakt nepocitam. ja dufam budem cupitat.

maxim3113

baby co ste po opke poradte mi prosim ake medikamenty si kupit proti bolesti.Opku mam o dva tyzdne a nechcem zhanat tabletky na ceste z nemocnice. Ozaj zvyknu dat aj v nemocnici nieco zo sebou alebo nieco predpisat ?? dakujem

Nelina27

maria, ty si podarena, ze malovatka :-))) asi ti ich nebude treba a nebudes mat asi naladu na malovanie...
ale fakt asi kazdy inak znasa bolest, ked som cakala na konzultaciu, akurat prepustali baby po opke, prva sa tam pruducirovala akoby nic, s usmevom na tvari ale ked odchadzala druha, nebolo mi vsetko jedno, ledva chodila, cela ubolena a jeden ju drzal za ruky a druhy ju podopieral zo zadu ako isli, no nebol to prijemny pohlad... teda nechcem vas tu strasit ale treba s tym ratat, ale ved nam to za to stoji :-))
jedna moja kamoska po opke bola tiez uplne v pohodke, nemala bolesti, len to pocitovala ako silnu svalovicu na prsiach, tak dufam ze aspon my matky, co uz mame deti odvlacene na rukach, mame tie prsne svaly silnejsie:-))) haha

mimuska 85

ja to budem mat tiež take...8 dni pred menzesom...a davali vam aj nejake lieky proti tromboze? ja mam v paoieroch od internej že prevencia proti tromboembolii

bellinka

Mne sa nahodou pacia prsia tej zosnulej Cori , len tie tetovania su skarede pre mna , tetovanie fakt neoblubujem ... mozno asi aj skoncim na takej velkosti ako mala ta Cora :))