Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

mimuska bola som v Pezinku a som 6 tyzdnov po.. boze, ako to letiiii...
v nedelu idem na kontrolu, musim si na papierik napisat vsetky otazky, lebo zase ich vsetky pozabudam :-)

mimuska 85

dakujem lenkea,mas pravdu...ak sa ma nieco stat tak sa stane a ani nemusim ist na opku...može sa mi to stat aj na ulici...

maria1113

mimuska, ja toto fórum čítam už dosť dlho, tak už sa na mňa aj čosi nalepilo. Baby spomínali colu, zuzka mala niečo sladké(koko tyčinku), tak aj to som si zobrala , ústnu vodu, navlhčené obrúsky , papuče a malovatká.

maria1113

adelaide, ja som práveže akási kľudná, aj som sa veru najedla, však celý deň niečo jem. Som rada, že máš v poriadku výsledky, už len v kľude vyčkaj do soboty.