Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

cayman

tak na tvoje prska som zvedava.. :) Zo svojho zakladu ich mas urcite krasne.. kolko si si dala ml??

bellinka

Mne sa Corine prsia taktiez pacia.. podla mna su prekraaanse.. :) aj ked mas pravdu s tym tetovanim- mohlop by ho byt menej.. som za tetovania, ale odtial-potial...

silviklh

takze najblizsie ide maxim a adelaide?
jaj babenky,drzte sa!
a potom ide kto?? ide niekto aj po 15.6 okrem biancy003?

silviklh

všetci myslíme na Máriu,ja ked so mranoi este lezala v poteli (som PN) tak som rozmyslala,ze teraz ju mozno kreslia,alebo uz rezu,a som zacala citit riadny strach...ach..ale uz je asi hore,alebo neviem,ako sa po tom prebudza...

cayman,si ma rozveselila tou vetou,ze to je aka sila mat prsia a ciarku medzi nimi :D

korki,no co ti poviem,ja so msa tam uz ponadavala,aj so ms ina seba vypocula veci,co som este nikdy nepocula a som o nic h ani nevedela,samozrejme,ze to vsetko boli hluposti,najlepsie je im takto anonymne pisat,a nadavat atd...tam ja ked idem,vzdy len vzdycham,ake su to ... ale radsej uz nereagujem,zbytocne sa budem rozculovat...

maxim3113

kroki, adelaide
a kedy ma adelaide termin?? a u koho?? aj mne sa to uz krati ja idem 9.2. teda za dva tyzdne a dufam ze tam nebudem sama co idu na prsia ;-) idem do bb

maxim3113

martinka 54
ides na reopku?? a z akeho dovodu?? ved ich mas super spravene videla som v galerke su naozaj pekne..

korki

AHOJTE

tak babule, dufam, ze drzite palceky Marii... ja teda na nu stale myslim... hadam uz ma aj potom a uz sa aj prebrala...

adelaide, tebe sa to tiez krati...

inak v teme "ziadne prisa" ma uz neskutocne vytacaju nove prispievatelky, ktore vobec nepochopili temu a uz vobec... chodia tam len rypat. uz som tam ani nechcela ist, ale mam to v oblubenych temach, tak mi to neda...

martinka54

maxim
ja som bola operovana u trsku a idem aj na reopku k nemu. ja som v poslednom case taka s prepacenim soplava. uz v januari mi prelozili reopku na februar, lebo mi nechceli spravit krvne testy, tak preto sa obavam ci mi vyjdu.

maxim3113

martinka 54

a u koho si bola ty?? ja idem ku cervenovi do bb.. ozaj myslela som si ze to mas este len pred sebou ked dufas ze krvne testy vyjdu??