Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

nela111, tak to si veru nepamatam, je to peknych par rokov dozadu. viem, ze ta mamicka tam riesila to, ako sa s tou stratou vyrovnavala, ale presne asi, ze preco umrela pri opke, tak to si nepamatam. mozno to aj spominali, ale neviem uz...

a co sa tyka tych skusenosti s prkami od kamaratiek, tak to vam dievcata strasne moc moc zavidim. ja tu v tomto meste nemam absolutne nikoho, ani nepoznam, ze by to niekto mal. a urcite sa najdu,a le zrovna s tymi sa nepoznam. a o mne to vedia vsetky moje kamosky, ze idem na zvacsenie, ale ani jedna nema problem, ze by to potrebovala, takze asi si aj svoje nedam nikomu omakat, akurat mojmu muzovi teda... xixi... a urcite aj moja mama bude zvedava, tak jej dam okusit... ale otcovi teda nieeeeeee... xixi

lenkea

Nela,no frajerovi sa pacia,len su podla neho studene a este trochu tvrde.podla mna mohli byt trochu vacsie,podla neho su velke dost.ale v podstate tie moje prsia stale riesim ja,nie on :)

Nela111

Ten Aquamid je natrvalo? Alebo ho treba po nejakom case znova aplikovat? Ja si teda pery nechcem dat urobit (nepotrebujem), ale aj mna ta cena zarazila!

Nela111

AdnavCosti – vsetko najlepsie k dnesnym meninam! :-)

Korki – vcera vecer si pisala o smrti mladej dievciny v programe na Markize.. Je to strasne smutne. Aj si pamatas konkretne kvoli comu zomrela (ak to hovorili)?

Lenkea – a tvoj priatel co hovori na tvoje nove a krasne prska?

Inak, ja by som si tiez rada omakala silikonove prsia! Bohuzial nemam ziadnu kamosku ani znamu, co by ich mali. :-/

Misel711 – tebe ako zistili, ze mas nieco so zlazami? Ja o takom niecom pocujem prvy krat. Akoze ti sposobuju nejaky (zdravotny) problem, bolia, alebo?

Tie 735 ml na omlazeni.cz, co dala link Bellinka, su podla mna obrovskeee! Vobec sa mi nepacia. 400ky mala fajn.

A ta Ovariova (linky od Barborky) je hruuza. Umelina! :-o Prsia aj usta – priiilis..velke! Aspon na moj vkus.

Ku jazvam – priatel ma keloidne jazvy po vyberani znamienok a doktor mu povedal, ze mu par tyzdnoch/mesiacoch moze do nich pichnut nejake injekcie (nepamatam si presne s akou latkou), a ze to ma vylepsit vzhlad jazvy. Mozno sa nieco taketo da urobit aj na jazvy po augmentacii. Neviem.

zuzi16

Ahojte kočky,

som tu nová. Idem teraz 10,2 na konzultačku ohladom silikonov a podvyhnutia prs do Interkliniku dr. Racsovi.Velmi by ma potešilo, ak by niektorá z Vás dala neake info, či tam bola a či je spokojná...:o)

Teším sa na odpovede a skúsenosti...zatiaľ ďakujeeem :o)

korki

inak tie pery,tak to je riadna sila, ze 890 eciek...
tak ja ho skusim nahovorit iba na tenjeden mililiter, ze by ho rozdelil pol do hornej a pol do dolnej pery. mne by to teda stacilo. ale neviem, ci mi to aj tak urobi...

korki

sorry, ze zas od temy...

lubs,

mojej malej to robili teraz cez vikend. zavadzali jej do usiek take stipuly ci co, ako si ty napisala, aby vsetok sajrajt odtial vytiekol a hned jej odstikli uz znovudorastenu mandlu. takze dva v jednom... bolo to fajn. hospitalizacia len jedna noc a moje dieta to zvladlo super. ale vraj to deti znasaju perfektne a rychlo sa aj zotavia. teda moja uz dve hodky po opke skakala po posteli a stale mi teraz pili usi, ze ona chce ist do nemocnice... takze ziadna trauma ani nic...
teraz mi len vadi, ze vlastne to bude mat v uskach 3 mesiace a nemoze sa jej tamdostat voda, tzn. ze musime davat riadny bacha, ked jej umyvame vlasky... ale poviem ti, ze co jej odtial vsetko povytekalo... to by si neverila. riadny humus. chudatko a to uz skoro dva mesiace bola nahluchla,tak som spokojna, ze sme jej to nakoniec dali urobit a teraz je fajn. aj pekne pocuje a zaital sa drzime...