Nela111, korki, Luxury
Aspon viem, ze mi na prsia cumeli sj predtym, kedze maju taky prehlad o ich zmenach :D Len dufa, ze sa to nedostane k mojmu otcovi... lebo ten ked sa ma opyta.. no ja neviem co mu na to poviem.. :)
lenkea
Ja si na svoje jazvy zatial nenatieram nic, sestricka mi povedala, ze mi zmizne aj bez toho..ale pre istotu som si kupila ten Contratubex gel, ktory sa uz dva tyzdne chystam pouzivat :) Ten Contratubex som raz pouzivala na inu jazvu.. a da sa povedat, ze ma milo prekvapil.. doslova mi s nou urobil zazrak..taksa ho budem drzat aj tentokrat.. Ale ak si vsimnes fotky, co ma barbora10, tak tam pekne vidno, ako ta jazvicka pomaly mizne.. tak sa aj ja spolieham na to, ze do leta bude fuc :)
slonik
Biolampa sa moze pouzivat na cerstve jazvy.. mne to sestricka davala hned po vybrati stehov.. dokonca mi ju aj odporucila pouzivat..ale kedze som po opke bola viac menej financne vybielena, nekupila som si ju nakoniec :)
adelaide
Ja pouzivam antiperspirat bezne.. aj cez tie jazvy.. vadit by to nemalo..dokonca uz hned po vybrati stehov mi doktorka dovolila oholit sa a mydlist si pazusky..