Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

mihalicka - velmi pekne! A tu jazvu teda fakt takmer nevidiet.

Lia86 - ty mas krasnu postavu. Aj ja chcem byt taka stihla! ...a s takymi prsiami!! (Pripadne aj mensimi, hihi. Na niektorych fotkach vyzeraju fakt velmi velke. Ale su aj v skutocnosti, ze?) :))

sloniik - ty si si u koho davala robit a kolko ml? (okruhle, ze?) Velmi pekne.

Jeminenku, baby, ja tu len vychvalujem. Ale inak ani nemozem! Fakt mate KRASNE prsia! V dobrom zavidim. Aj ja by som chcela take. Ale zrejme si este dlhsiu dobu pockam...
Ale inak, uz sa citim fakt ako uchyl, uz ste to tu viacere hovorili, tolko prs na fotkach som hadam nevidela cely zivot, hahaha.

kleopatra4589

Nela111, korki, Luxury

Aspon viem, ze mi na prsia cumeli sj predtym, kedze maju taky prehlad o ich zmenach :D Len dufa, ze sa to nedostane k mojmu otcovi... lebo ten ked sa ma opyta.. no ja neviem co mu na to poviem.. :)

lenkea

Ja si na svoje jazvy zatial nenatieram nic, sestricka mi povedala, ze mi zmizne aj bez toho..ale pre istotu som si kupila ten Contratubex gel, ktory sa uz dva tyzdne chystam pouzivat :) Ten Contratubex som raz pouzivala na inu jazvu.. a da sa povedat, ze ma milo prekvapil.. doslova mi s nou urobil zazrak..taksa ho budem drzat aj tentokrat.. Ale ak si vsimnes fotky, co ma barbora10, tak tam pekne vidno, ako ta jazvicka pomaly mizne.. tak sa aj ja spolieham na to, ze do leta bude fuc :)

slonik

Biolampa sa moze pouzivat na cerstve jazvy.. mne to sestricka davala hned po vybrati stehov.. dokonca mi ju aj odporucila pouzivat..ale kedze som po opke bola viac menej financne vybielena, nekupila som si ju nakoniec :)

adelaide

Ja pouzivam antiperspirat bezne.. aj cez tie jazvy.. vadit by to nemalo..dokonca uz hned po vybrati stehov mi doktorka dovolila oholit sa a mydlist si pazusky..

Nela111

lenkea - urcite, na dobre a pekne sa lahko zvyka, hihi. Zavidim ti - v dobrom. :)) Myslis, ze je to tymi studenymi rukami a nohami? Lebo ja mavam stale studene ruky a nohy aj v lete, proste nonstop cely rok (v zime samozrejme viac), a nic s tym nezmozem. To ja by som mala implose vkuse studene? Aj ich nejak citis pocitovo (nie pri dotyku), ze ta chladia?

korki

lenkea, super... ze dva mesiace. este prednedavnom som ti drzala palce pri opke... to letiiiii

milena59
mna by zaujimalo, ze ci si si vyslovene ty zelala rez pod prsom, alebo ti ho dr. sam navrhol??? lebo ja by som chcela radsej pazuchou, kedze nemam ziadny zaklad. ale videla som podla foto, ze ani ty si pred opkou nemala a aj tak ti robil rez pod prsom... ale to bude asi tymi anatomamy, ze??? kedze anatomy sa lepsie vkladaju spodprsa???

Nela111

Este ma, kocky, napadlo - Zuzkas, asi ty si to pisala, ale nie som si ista - ze ak ma zena siroku hrudnu kost, tak jednoducho implantaty nebude mat nikdy velmi pri sebe (cize vysledne vacsia medzera medzi prsiami) - VIEM SI TO JA SAMA NEJAKO ZISTIT, ze aku siroku mam hrudnu kost?? :-o) Ja si citim na dotyk medzi prsiami tie kosti, take dve, a medzi nimi (tymi kostami, nie prsiami - to je viac) medzierka mozno 2cm. To takto doktor vidi, meria? Alebo ako? (Sorry ak je to blba otazka, ale tak, napadlo ma to a som zvedava.) :))

lenkea

Su studensie,ale myslim,ze to bude tym,ze v zime mam stale studene nohy aj ruky...a som 2 mes po op a mam pocit,ze som taketo prsia mala vzdy..na dobre sa lahko zvyka :)

Nela111

misel711 - tak to som netusila - cize ked zena nema zlazy, tak nema sancu dostat rakovinu prsnika? Aj my mame v rodine (stari rodicia..) predispoziciu na toto ochorenie, ale to ma nenapadlo, a vlastne ani ziaden lekar mi to doteraz nespomenul, ze vybrat zlazy.. A vlastne ked sa vyberu zlazy, to co presne je, znamena? Akoze kolko z prsnika ubudne? Ja som bola pred cca 1,5 r. na sone prs, bolo ok, tak snad taketo preventivne vysetrenie staci (pravidelne).

misel711

Nela 111
my mame rodinnu predispoziciu na rakovinu prsnika.
viem vela ludi povie ze to nic neznamena ale ja som videla ako mi umrela velmi blizka osoba, resp umierala a boli to dodnes a nerada by som to zazila na vlasnej kozi. mam na jednom prsniku nezhubny nador, ktory akoze sleduju.. takze keby som nemala zlazy, nemala by sa kde ta rakovina vytvorit.. samozrejme okrem inych organov :)

Nela111

lenkea - a kolko tyzdnov si po opke? (Viem, ze si to spominala, ale napamatam si presne.) Su studene naozaj (podla teba), alebo je to len jeho pocit na omak?