Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

cayman

ten pocit balvanu na hrudi nie je tym kade je vedeny rez,ale tym tlakom implantatu na sval.nemozem porovnat,ale podla mna je to tym a nie rezom.a kazda z nas to inak znasa a pocituje,takze ja som tiez mala ten pocit obrovskeho tlaku na hrudi.kamaratka bola teraz iba na modelacii a isla sa od bolesti zblaznit a to vraj ani zdaleka neboli tak ako ked je tam vlozeny implantat,takze kazda z nas to pocituje inak,ale zaroven mnohe rovnako.

a ty inak uz teraz dobre???prska sa ti teda pacia,nelutujes,ze si isla,ze nie???

cayman

luxury,
ze extra trieda, dakujem, ale nemyslim si. prve dni som vobec nebola hrdinka.

nemozu mat ten pocit balvanu iba baby co maju rez cez pazuchu? Lia, mondan, martinka, milena mali ste slona ? :)

zonda

Luxury neboj, ziadnu reklamu na plastiku nerobim - toto je moja prva aj posledna :-) coskoro doplnim aj fotky po op do galerky. Iba ma mrzelo, ze mas strach, ktory je podla mna zbytocny, tak som Ta chcela povzbudit.

zonda

Luxury
Mam 14 dni po operacii takze pocity este relativne cerstve :-) ja naozaj patrim k ludom extremne citlivym na bolest s nizkym prahom, a teda musim Ta potesit, nebolelo to takmer vobec. Po narkoze sa mi len trosku krutila hlava - ale to som o par hodin vyspala. Ked som sa prebrala, neverila som, ze uz mam po tom, lebo som ziadnu bolest necitila.. Az posadenie bolo neprijemne, ale tiez nie na nevydrzanie.. odvtedy sa ani ziadna vazna bolest nedostavila, lavu stranu som necitila vobec, iba prava trolinku pobolievala, ale to bol len taky tupy pocit, akoby som mala narazene rebra. Kazdy den som si dala len 1 ibalgin, aj to skor preventivne proti zapalu. Prve noci boli ok, skor po tyzdni to bolo zle - budili ma bolesti chrbta. Na celom pooperacnom obdobi vidim neprijemne len ranne vstavania, nocnu bolest chrbta a rezanie pasu a podprsenky pod pazuchou (kde ja mam rez). No a okrem toho ja som mala aj pred op dost pevnu kozu, takze teraz jedine co citim, aj ked si dam podprsenku dolu, je tlak koze na prsiach, ktoru mam este straasne napnutu.
Nechcem pisat roman, ale mam pocit ze sa zbytocne stresujes kvoli obavam z bolesti, ja som bola aj pred op uplne pokojna a bez strachu, skus si aj ty vytvorit taky pristup a uvidis, ze vsetko krasne zvladnes! Drzim Ti palce :-)

zajacik_006

Milenka je fakt pravda,že aj mne chceli viac z ľavého, vraj to bolo kvôli tomu,že tam bábo viac počuje srdiečko, no neviem. Ale to je už za nami a my máme krásne prsia,no nie?