Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

adelaide

uplne ta chapem.ja by som bola taka ista,takze teraz hlavne hlavu hore a nepripustaj si,ze to nebude ok.

AdnavCosti

Ahojte baby,
tak mam uz aj interne vysetrenie - zostala som prekvapena zo sumy - 60€ v podstate len za odmeranie tlaku /mozem aj sama doma/ a EKG. Ale co uz.
Dnes to tahate do trosku smutnych dimenzii, ved je Valentin, tak to ma byt skor o tom, ze MILUJEM SVOJE NOVE PRSIKY!!! Teda ja az vo stvrtok, ale vacsina z vas uz aj dnes :-)))

adelaide

vladka ja mam AZ 400,alesom rada ze nemam menej..a viac by som asi tiez nepotrebovala.
mne po 10 dnoch jeden implantat dr. posuval, a teraz musim dbat aby sa to tam zrastlo, cize preto som aj takaaa nijaka ze ci to bude ok, ci sa nic nestane.
clovek proste vzdy nejakeho cervika pochybnosti pusti do hlavy a tem sa tam vrta a vrta.
uz nech je leto a vypustime vsetky tieto veci z hlavy s najjemnejsim trojuholnickovym plavkovym vrchom !!

barbora10

adelaide

presne tak.sme na fore a tu dievcata nepisu len to dobre,ale nesmieme to tak brat,ze sa to automaticky prihodi aj nam.
a nebojkaj,aj u teba ten prechodny stav prejde a budes sa tesit.ja som tiez bola prvy mesiac este taka vselijaka i ked som to dobre znasala,ale tiez nebolo vsetko hned ruzove.

adelaide

silvikh neblazni. toto forum je skvele ale zaroven aj velmi ovplyvnujuce, proste preziva sa tu dobre aj zle, a zle si vyzen z hlavy.
a co baby co si chcu dat 600 ? co im spravi gravitacia?
inak poznam babu, co bola 3x naopke, a skoncila na 550ml, a je drobuckaaa

adelaide

ahojte.
luxury zonda to super zhrnula..ja som mala velmi podobny pooperacny stav.
nemusis sa bat, neboj sa ! tes sa.

momentalne som chora aj s detmi, 2 tyzdne po operacii, a neskutocne ma vytaca ten pas ktory musim tak specialne zapinat, abyto drzalo davam si tam aj pukacku...:o))deees...celu kozu mam neskutocne otlacenu pod bradavkami z toho švu....plus presne ta podprsenka pod pazuchami.Momentalne sa vobec nejak extra netesim ze KONECNE KONECNE mam prsia,aletoje urcite prechodny stav.
Akurat som znepokojena kedze sa zacali objavovat okrem radosti aj nejake kompliacie(vid.bodynka-a je mi to jasne ze luto aj zanu),moze sa to tykat kazdej z nas.
tak dnes trosku z depresivneho sudka

barbora10

silviklh

to nemozes takto brat.to je normalne,ze aj na silikony plati gravitacia,tak ako aj na prirodzene prsia.a preco hned fnukas,ze sa ti s nimi nieco stane,nesmies takto zmyslat,lebo inak by si si do toho asi nikdy nemohla ist:)

Veronika 86

vladka
ejha tak mne Dr.nespominal,ze stredny profil od Nagor je o nieco vyssi ako u inych znaciek..len ja sa mam rozhodnut ci stredny ci vysoky profil od Nagoru
a taktiez som si myslela, ze oni obidvaja operuju a mne doktor povedal, ze nie vzdy..

silviklh

chcem sa spýtať,vy ste s ivšetky objednávali imploše presne tak mesiac pred operáciou,ak oje v tých papieroch?

silviklh

super,teraz sa tu rozbehla téma o tom,aké sú implantáty ťažké, teraz ešte aj uvažujem,že si nič nedám...:-) ja nechcem,aby sa mi s tým dačo stalo,ach :-(