Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

vladka
ja som mala svoje povodne asi 3 a polky s tym, ze ked som kojila mala som 6, takze som mala len take koze. robil ma dr. trska, mam 405ml anatomicke s vysokym profilom zn.polytechy. operacia prebehala tak, ze mi odoberal kozu okolo dvorcov a korigoval mi bradavky vyssie a vyplnil implantatom a vysledne cislo bolo 5. lenze asi po styroch mesiach mi povolila koza na jednom prsniku od bradavky smerom nadol o dva cm, tak to vyzeralo ako keby mi klesol implantatat, ale to sa mi len prelial gel do spodnej casti prsnika. pravy bol dobry aj pekne drzal, ale ked som si lahla tak sa mi rozliali do stran a to sa mi nepacilo, preto som sa s doktorom dohodla, ze mi opravi obidva a opat mi zmensil aj dvorce. este som ich poriadne nevidela iba ked ma prevazoval, ale vyzerali, ze su konecne dost vysoko :-) uvidime po kontrole, teraz som piaty den po reopke

cayman

mondan bodujes! auta sa mi pacia viac ako zvieratka :D

barborka a o lutosti u mna ani rec :D ved ja uz mesiac chodim radsej bez bundy len v obtiahnutych svetroch, som uplny kozovy uchylak...citim sa strasne skvele s prsiami :) a uz sa neviem dockat na svoju prvu velku podprsenku :D

milena takze ani ty si nepochodila s nakupmi :)))

martinka54

mondan
ahoj moja. no nemam cas, stale niekam beham a dnes som bola v praci. mam sa dobre, prsia ma nebolia,ale prve dni krize ako vzdy, ALE neviem preco asi po tej narkoze ako mi nesadla, do dnes som bola scemerena, zaludok mi nepracoval, hlava ma pobolievala a dovcera ma prehanalo. takze takto v skratke

mondan

martinka54,
vitaaj, no že si aj napísala ako ti je:-))to že ich máš vysoko si myslím tiež že je dobré, pretože aj tak majú časom (rokmi)padnúť, tak ty ich vtedy budeš mať stále supeer a ja dúfam, že tiež:-))))

barbora10

martinka

tvoje prsia budu teraz uplne uzasne,viem to:)a uz teraz sa tesim sa na foto!

mondan

jasne,ze si na to pamatam.opisala si to presne,ako som to pocitovala ja:)

zajacik

to bolo dobre,ze nie slonik tu z fora,palec hore,smejem sa:)))

martinka54

cayman
neviem podla coho to zavisi, ale ja som pocitovala tlak trochu s bolestou. ja som to mala robene s korekciou cez bradavky a navyse mna doktor aj zabandazoval, tak sa mi horsie dychalo.
a teraz ked som bola na reopke ani neviem, ze som niekde bola, to sa neda ani zrovnat. ziadne bolesti, ziadny tlak akurat dnes ma zacali volako svrbiet a pobolievat, ale nic extra co by sa nedalo vydrzat. citim ako keby som mala tu kozu moc vysponovanu, ale ved to som chcela. max. vysponovat, mne to nevadi aj ked to bude z daleka kricat, ze mam silikony :-)

mondan

cayman,
že sloníka? som sa pobavila..sranda je, že každý to porovnáva k niečomu inému. Ja keď som bola tesne po opke, tak určite si baby čo sú tu dlhšie pamätajú moje prirovnanie. Trošku ho skrátim, ale 1.deň: kamión s prívesom na hrudi, 2.deň: kamión bez prívesu, 3.deň: dodávka, 4.deň:osobné auto a ten piaty ani nevieš, že si niekde bola.