Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

baby kaslite na to, neberte si na prsia uver, ved taka suma sa da nasporit ked sa zatnes poriadne...
vacsinou je aj dost dlha cakacia doba, pocas ktorej sa da dost usporit..

zuzikk

leus,

ja som sa pytala na ten uver v novamede.
implose si musis platit cash mesiac dopredu a opka sa da na splatky cez homecredit, ale odpisali mi ze sa to velmi neoplati, lebo je vysoky urok. myslim ze okolo 25%. ja som nad tym tiez rozmyslala. opku mam v novembri, tak ak dovtedy nenasetrim celu sumu, pojdem cez homecredit aj ja :-) mozem sa vykaslat na 25% ked po tom tuzim uz 10 rokov. urcite ma to neodradi :-)))

katka33

Adnavcosti,
boli tu baby co mali operaciu aj pocas menzesu...takze da sa, ale ja by som sa nedala. To zo stresu ...a uvidis ze ju dostanes vo stvrtok ;)
martinka 54
nejak som nepostrehla kedy si mala reoperaciu a ako k tomu doslo...podla fotiek si mala operaciu pre necelym rokom. Boze neblaznite, uz dve od Trsku co isli na reoperaciu?! Co sa deje?
Ako mam ist teraz spokojna?
Baby,ved ma uz poznate aka som ja narocna ze vo vsetkom vidim nedostatky a teraz som uplne na pochybach, ze sa po tolkych konzultaciach chcem dat operovat doktorovi, ktory uz dve z vas len tu na fore musel prerabat, aj ked sa mi velmi paci jeho praca na ostatnych ...ale s mojim stastim ja budem 100% ta tretia z Vas.

Lia86

Luxury,

Neboj, nebude ta slahat o stenu od bolesti, budes rada, ze sa nemusis hybat, keby si nemusela, tak ani nedychas, xixi. Ja som zas nemala tlak na hrudi,len to bolelo, davali mi infuzky od bolesti, da sa to vydrzat, nebojkaj, musis mysliet na to, aka budes krasna:)

adelaide

cau baby vy ste vtipne :o)
ja by som tiez pridala,ale zakusnem do jazyka, zas odtaaal potaaal :o)
no martinka ja som tiez zvedava a gratulujem. ty si si tu reoperaciu platila ze? kolko ta to stalo?
sa pytam dopredu ako sicher, nikdy clovek nevie co sa moze stat.

barbora.vdaka. viem, viem. hlavu hore.
maria pouzila som tvoju mustru a kontrolovala ci je vsetko v poriadku. Je :o)

adna: uz sa ti to bliiiiizi !!! perfis. no neboj, menzes je bezny uz mam pocit viac ako bez menzesu. zvladnes to aj s nim, hlavne sa nestresuj

cayman

adna mna operovali pocas. tiez vdaka nervom mi zahaproval, a v den operacie som mala uz len taky slaby. tak som si dala tampon, no a po opke mi zase zacal!!! to som nechapala. neodporuca sa to kvoli vacsej strate krvi, horsie sa hoja rany...

ps:tampon som vyberala 10minut, myslela som, ze sa mi to uz nepodari

AdnavCosti

menzes??? Je to velky problem, ked mi meska menzes pred opkou vo stvrtok? Mavam ho uplne pravidelne, prave teraz mi meska... Operovli z vas niektoru aj pocas? Preco to vlastne nechcu robievat?