Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

xexenka

ja myslim,ze prave ten vacsi implantat by to zmenil aj napriek tomu,ze tvoj prsnik ma slzickovy tvar,len to co niekomu staci 350ml,tak ty by si asi potrebovala viac.tvoj prsnik sice ostane,ale nemozes mat predsa taky isty efekt ako dajmetomu pri 600ml.inak na tych fotkach sa mi zdaju dost gulate,ale ide hlavne o teba,takze ak si nie spokojna,porad sa s doktorom,aku velkost zvolit,aby to malo taky vysledok,po akom ty tuzis.

lenkea

katka33, sestra sa o teba dva,tri dni nepostara? ja som zostala na treti den po op sama, ale keby som tie prve dva dni nemala pri sebe priatela, tak si neviem predstavit, ako by som fungovala. prve tri dni som sa nevedela ani sama postavit z postele, zlozit salku z kuch.linky.. su zeny, ktore to po op zvladaju super a nemaju problem sa o seba postarat, ale to dopredu nevies odhadnut, ako to budes zvladat..

katka33

Adna, Lia, Barnorka...vsetky co ste uz po...myslite ze to zvladnem po operacii doma sama? Som momentalne sama doma a manzel pride az tyzden po operacii...casovo je ot pre mna lepsie cim skor, preto nechcem neskorsi termin. Ale myslite ze to zvladnem aj sama starat sa o seba ( nehovorim ze varit, to mozem ist k sestre, hadam 100 metrov prejdem) ale tak, postavit sa, obliect sa...mam dva dni v nemocnici, operacia je v pondelok a domov pojdem v stredu. Myslite ze sa to da zvladnut uplne sama doma po operacii?

Flow333

Vladka
keby mi menili silikony tak tie asi budem platiť. Ale opka verím že bude gratis nakoľko je tam tá asymetria a DR si toho bol vedomí. Preto ak by sme sa dohodli že opka zdarma opytam sa na výmenu impl vramci toho a cenu impl. A uvidim. Ale ratam 1000€.