Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

cory, sisi... mudrejsie budete po konzultacii, lekar vam najlepsie odhadne co sa pre vas hodi a ci chcete pridodzenejsi vzhlad alebo viac silikonovy:-) ja mam podobne miery ako vy (75 cm pod prsiami, 54kg/170cm), som po 1 dietati a idem na 370 ml anatom pod sval. ked sa dostanete aj do nasej galerky, mozte si spravit pribliznu predstavu...

si4si

to je teda bleskovka ja som mu volala teraz v pondelok a buduci mam konzultaciu a to mi povedal ze konzu;tacia bude na zahradnickej 42

zuzi16

niee, on by ti povedal do telefonu, že kde máš za ním prísť...

myslím, že konzultačky robí aj v Ružinovskej...tuším, ale on ti povie...

ja som mu napr. volala v pondelok o pol piatej a o pol siedmej už som bola aj na konzultačke, to je rýchlosť, čooo???

si4si

zuzi16
no ja som bola uplne v tom ze je este tam tak dobre vediet este by som zabrusila na interklinik a ten trapas :)))))

si4si

zuzi16
deturence nemam zuzi nejako sa nezadarilo ale aj tak vekom tie prsia nie su ako ked som mala 20. tak si idem urobit radost a darujem si aspon krasne prsia:)))

cory
tak ti potom neviem poradit