Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Boze ja neviem,a ko pracuje tento web...mne sa tu tie prispevky posielaju same ked si dam len "refresh' alebo spatne kliknem dozadu...tak sa ospravedlnujem za opakujuci sa prispevok.

No dakujem za odpovede, ja neviem dve hodiny...moje nervy..to si hadam aj odskocia na kavicku,na cigaretku medzitym...co tam tak dlho robia. Aj ja som myslela ze vyse hodiny max. AJ ked by som bola najradsej v CA na tyzden, aby som sa zobudila uz zahojena...

Adnav, no neviem sa dockat na ten tvoj album, vcerajsie fotky bab vyzeraju dobre, vsetky ste pekne.

Luxury
dobry napad s tou hrckou...keby mam cas na nejaky scenar, urcite vymyslim pekny pribeh, aby si doma mysleli, ze idem na vyberanie hrcky..ale uz mam iba 4 dni a to uz nestiham..

B4bie...kde si? ( ja viem Korki...ale Adnav tu pislala hned na druhy den, ci na treti....uz je stvrtok a ona nic...tak mam obavy)

si4si

alore
prepac mi zle som napisala v prvom prispevku tvoj nick takze ty si bola hotova za hodku fakt super sprava je to potesujuce vediet ze to netrva tak dlho