Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

katka mne to robil necelu hodinku... to sa mi nezda ze by to trvalo az 2-3 hodiny. To je ako mozne, ze jednemu lekarovi to trva hodinu necelu a druhemu aj 2- 3 ? hm

katka33

Baby, kolko trva augmentacia...vcera som volalal s aneteziologickou a povedala mi pripravit sa na 2 az 3 hodiny anestezy...teraz neviem,ci sa pomylila, kedze idem namiesto nejakej inej baby a ta mala mozno aj modelaciu....ale mne sa to nezda...ja som pocitala, hodinku a pol max.
Co ste uz boli na operacii, ako dlho trva operacia?

AdnavCosti

katka
U mna osobne to trvalo necelu hodinu. Tiez som prekvapena, ze tu dievcata pisu dlhsie doby...
Uz nemyslis asi na nic ine, ze? :-)

Stale nemam album, ale ani som sa este PO nemala cas fotit, snad cez vikend a potom poslem Livke s tym, nech tam rovno nahodi aj "indianske prsa" PRED.

si4si

tessy
wow tak to mas za tyzdem straaaaasne ti drzim palce ty to uz budes mat za sebou a mna to este len bude cakat. kamoska ide tiez 14.3