Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

leus, aj ja ti držím palce, nech si môžeš čím skôr ísť na opku. Ja mám tiež hrčku v prsníku a chodím pravidelne na sono , je to hypoechogénne ložisko tukového charakteru, musí sa to sledovať, či sa to nezväčšuje. Nahmatala som si ho v pohode pred opku, ale aj teraz

leus

zajacik
ja som uz mohla mat po...v chirmede uz v decembri, len som to musela odvolat koli zdravot.stavu(hrcky v prsniku, kt.nemam doteraz vyriesene, dako to len odkladam....)a peniaze kt.som mala na to odlozene sa minuli, tak zasa mozem sporit :P

Elissa

dakujem dievcata:)

Tie, co ste uz OP podstupili, prebiehalo vsetko bez komplikacii? Aj ja bojim, aj by som to chcela podstupit. Inklinujem skor k prirodzenejsiemu vzhladu. Mam 23 rokov, deti v blizkej buducnosti neplanujem.

si4si

tiez zastavam nazor ze mat to pod svalom je lepsie lebo sa mi zda ze baby co to maju pod zlazou su im vidiet obrysy implantatov

maria1113

si4si, ja si myslím, aj som videla na omlazení.cz, že tie ženy, čo majú pod žľazou, tak veľmi rýchlo im prsia poklesnú

maria1113

elissa, jasné, prepáč, zabudla som ti napísať , kde ich treba poslať. Pošli pred opkou a potom po opke foto na adresu e.urhinova@gmail.com