Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj bony, áno bola som včera v Novamede, ale ja som prišla okolo pol tretej a v čakárni boli len tri ženy, tak neviem, či si bola medzi nimi.

si4si

Elissa
vyberies si doktora ku ktoremu by si chcela ist na konzultaciu a zavolas mu tel.c su na internete staci si natukat meno doktora. A on ti povie datum a cas konzultacie a ides tam bez ziadanky.

Elissa

Si4si, lubs

dakujem dievcata. Som velmi rada, ze som natrafila na toto forum:-)

Lubs, a ty si bola na konzultacii u doktora Trsku? Das sa u neho i operovat? Uvidim, ci najdem odvahu :)) a poslem svoje foto, aj ked ta galerka ma laka na porovnanie prac.
Cize ak mam zaujem o konzultaciu, staci tam prist bez nejakej ziadanky? Teda asi ano, len si to chcem nechat potvrdit:-)

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
opatovne som poslala Evke mail /asi to tu necita/, s prosbou, aby mi /konecne/ zriadila to konto na rajce.net...pridala som okrem fotiek pred aj nejake 2 tyzdne PO, tak snad to na druhy pokus vyjde.

si4si

elissa
ak chces mat prska tak jedine opka. A v dnesnej dobe je to uplne normalna zalezitost a po detickach si ich mozes dat prerobit ak bude treba

leus

maria
ja mam diagnostik.fibroadenom-benigny nador, cievne zasobovany, co zn.ze ma tendenciu rast, odporucili mi ho operativne vybrat, no este stale som sa neodhodlala na ten zakrok...a teraz som si nasla aj na druhom daku hrcku, ja neviem co som sama hrcka :P asi starnem uz :(

Elissa

si4si, ja sa skor bojim toho, ze ci to nebude hlupost. Ale tak trapi ma to, ze som uplne plocha. Zazracne pipulky ani kremiky nespravia s nuliek ani jednotky. A hlavne po tom, ako mi zenska narovinu povedala, ze ak chcem mat prsia, tak jedine operaciou.
Ale na druhej strane sa obavam toho, ze ake to bude, ked budem mat za par rokov mimino, ci z toho nevzniknu zdravotne komplikacie.
Ale tuzim po peknom plnom dekolte. Takze zmietaju ma take zmiesane pocity..