Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bru

Ahojte kočky dlho som neprispievala , muž je stále pri počítači , hľadá si zamestnanie, tak sme z toho troch nešťastný, tak sa mi ani nejako nič nechcelo . Ale musím vám napísať , že som bola na opke niekedy ako maria( 5 týždňou, dr. Zachar) a som strašne spokojná, už som bola na poslednej kontrole, prská sú už krásne mäkké, už sú ako moje, musím poslať fotečky, všetkým držím palce ktorých to čaká.

bon bony

maria tak potom nie, ja som bola okolo 12tej naobed. ano, opku som mala v novembri, ale chcel ma este vidiet ci bude vsetko v poriadku, ja som trochu rarita mam jeden gulaty a druhy anatom!
vsetko je ok,nie su dokonale,ale s mojim zakladom by to boli sci fi ocakavania,ja som spokojna! :) a dufam ze aj ty.
a uz mam kontrolu az za rok ked bude vsetko ok samozrejme.

korki

laloa, juj, jak by som brala take stretko, keby som uz po... no ak by to bolo v juni, tak by som to uz mohla stihnut, ale to by musel niekto v novamede vypadnut z terminu... xixi...tak buduci rok som istaaaaa.

laloa556

Ahojte kočky, píšem vám kvôli tomu stretku, zatiaľ mi napísala len Kleo.. taktiež to môžeme dať kľudne skôr, lebo je pravda, že niektoré chodíte do školy.. tak aj apríl sa dá.. len mi píšte na mail a väčšine sa prispôsobíme :) bolo by super, kebyže sa stretneme všetky :) i keď viem, že to sa asi nebude dať, ale rada by som vás videla :))

Nela111

Leus
To je skoda, ze kvoli hrckam to musis odkladat.. Ale ja na tvojom mieste - najprv vyries hrcky, daj ich operativne odstranit, kedze ti to odporucaju lekari, a ked bude vsetko zahojene, potom augmentacia. Ved zdravie ma urcite prednost pred estetikou, teda silikonami! :) Drzim palce. A mozem sa spytat na tvoje miery? (cm cez a pod, a kg/cm)