Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Baby, kukali ste vcera Miss universe? Ja som vobec nemala v plane, ale nakoniec som skoncila pri tom. :-o) Jedna baba tam mala silikony (tusim c. 7), ale keby nebola povedala, tak by som to asi nezistila. Vy ano? ;-)

adelaide

ahojte dievcata..neviem co sa tu udialo nestihnem to precitat asi...nelina rano som prisla o 9.10 asi..dokedy si bola? mohla som ta stretnut? videla som 2 blondiny na ktore cakal chlap.
ked bude cas.precitam...
na kontrole som dpadla dobre..nelina o tyzden mozem zacat pozvolna robit vsetko..teda aj cvicit aj spat na bruchu..ze to len dobre zafixuje implose.pan dr. bol velmi zlaty..vsak jak vzdy. a so mnou bol spokojny..teda s prsiami..ze sa to dost polepsilo a mam predsa len nosit ten hnusacky pas od pleca pod prsom a nadvihovat ho. do tych 3 mesiacov...iunak prajem krasnu nedelu

katka33

Nela 27
Uz si doma? Ako to prebiehalo? Ako sa citis? Dufam,ze je vsetko v poriadku as si spokojna...ozvi sa ked budes moct

Ja sa mam zajtra o 9:30 hlasit v snope...asi to neprezijem, stale mi chodi po rozume : koza sa ma dobre, ide tancovat na lad....
Joj uz nech mam po tom....