Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nela...s tou pociskovou sa totaaalne stotoznujem s tvojim nazorom..bola krasna..nadherna postava..mladaaa..a tiez..sklamana som..ťapa jedna nemala ist!!

silviklh

alore,nehovorim,ze sa mylis,urcite to nevyzera ako VP,aj ma ozaj malo cm,je to zvlastne,ked ma malo cm,musi mat aj uzky chrbat,teda hrudnik,este predtym teda musela mat,ale to by sa jej tam potom stredny profil URCITE nezmestil,je to pre mna zahada normalne :D

adelaide

korki mne na jazvy kazal dr zase NIC. ze priroda to poriesi. a to ja rada pocuvam. tiez uznavam prirodu.
vladka ja os jedla den pred o 23:00..ale kadecooo...neboj sa..vytravi sato cez noc

adelaide

zonda dakujem !!:o)

adnav milena neblaznite..mne dnes 5 tyzdnov po dr. hovoril ze jazva okolo ipmlosov musi zmaknut..a tiez mam lave tvrdsie neposluenejsie..takze hlasim sa do klubu

alore

ona bola v oktobri na opke podla mna u Cervena v bb kedze je zo zvolena a prsia vyzeraju ako od cervena povedala by som ze stredny profil :)